اين وبلاگ به منظور اطلاع رسانى به تمام اقشار جامعه از اخبار بدون سانسور ميهن مان ايجاد شده كه رژيم ايران از انتشار آن جلوگيرى مى كند. به اميد پيروزى و آزادى ايران، نه به اعدام ، زندانى سياسى آزاد بايد گردد.
۱۳۹۳ مرداد ۷, سهشنبه
سازمان دیدهبان حقوق بشر: روزنامهنگاران را آزاد یا اتهامات آنان را مشخص کنید
سازمان دیدهبان حقوق بشر: مقامات ایرانی باید فورا آزادی سه روزنامه نگار و شخص چهارمی که در روزهای اخیر دستگیر شدند از جمله خبرنگار واشنگتن پست در تهران را تضمین کنند، مگر اینکه اتهامات کیفری مشخص و محاکمه عادلانه را برای آنها در نظر گرفته شده باشد. در زنجیره عملکردهای نیروهای امنیتی و اطلاعاتی ایران که تحت حمایت عناصری در دستگاه قضائی ایران است، در ماههای اخیر حداقل 10 روزنامه نگار دستگیر و بازداشت شده اند.
خبرنگار واشنگتن پست در تهران، جیسون رضائیان، دارای تابعیت دوگانه ایرانی و آمریکایی است. واشنگتن پست دستگیری وی را به همراه همسرش یگانه صالحی، روزنامه نگار، و نیز دو تن دیگر، یک عکاس خبری و همسرش، که نامشان نامعلوم است، در بیانیهای در 24 جولای 2014 گزارش کرد. غلامحسین اسماعیلی رئیس دادگستری تهران دستگیری رضائیان را در روز 25 ژوئیه تایید کرد و گفت: « وی جهت انجام تحقیقات بازداشت شد» اما توضیحی دیگر بر این مطلب نیفزود. وی گفت که قوه قضائیه جزئیات بیشتر را پس از تحقیقات و بازپرسیهای کامل ارائه خواهد کرد. صالحی خبرنگار «ناسیونال» در تهران است. «ناسیونال» یک خروجی اخبار انگلیسی زبان با مرکزیت در امارات متحده عربی است. عکاس خبری مزبور و همسرش نیز طبق گزارشات دارای تابعیت دوگانه ایرانی و آمریکایی هستند.
اریک گلداشتاین معاون بخش خاور میانه و شمال آفریقا گفت: «رکورد بی پایان و منفی ایران در رابطه با آزادی مطبوعات و این سیل دستگیریها یک هشدار پر مخاطره است. بر عهده دستگاه قضائی ایران است که سریعا بررسی و تحقیقات لازم را به عمل آورد و بازداشت شدگان را آزاد کند مگر اینکه شواهدی متقن و مسلم حاکی از ارتکاب جرائمی جدی توسط این افراد وجود داشته باشد، نه اینکه آنها صرفا از حق آزادی بیان خود استفاده کرده باشند.»
مادر جیسون، خانم مری بریم، به سازمان دیدهبان حقوق بشر گفت عوامل ناشناسی 4 نفر را در منزل پسرش در شب 22 ژوئیه دستگیر کردند. مقامات ایرانی مکان نگهداری این 4 نفر را اظهار نداشتند. آنها همچنین هیچ گونه دلیل قانونی برای دستگیری و بازداشت آنان بیان نکردند. بعلاوه مقامات از دسترسی این روزنامه نگاران به مشاوره حقوقی ممانعت کردند؛ و به مقامات کنسولگری سوئیس که حافظ منافع آمریکا در ایران هستند نیز اجازه نداند که با این افراد در بازداشتگاه دیدار و از امنیتشان اطمینان حاصل کنند. مادر جیسون همچنین خاطرنشان کرد که اگر به فرزندش داروی خون وی نرسد سلامتیش به مخاطره خواهد افتاد.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که وظیفه صدور پروانه برای روزنامه نگاران را بر عهده دارد این مساله را به حسن روحانی، رئیس جمهوری، گزارش کرد. اما به نظر می رسد که وی کنترل کمی بر دستگاه امنیتی و اطلاعاتی کشور از جمله عناصر وزارت کشور و اطلاعات، سپاه پاسداران و دادگاههای انقلاب را دارد. این ارگانها از زمان اعتراضات علیه نتایج انتخابات بحث برانگیز 2009 سرکوب مداوم خود را روی رسانهها و منتقدین افزایش داده اند.
سازمان دیدهبان حقوق بشر همچنین گفت که مقامات امنیتی ایران در طول 2 ماه گذشته حداقل 7 روزنامه نگار را برای بازجویی فراخوانده یا دستگیر کرده اند.
مقامات سراج الدین میردامادی را در 10 ماه مه دستگیر کردند. در 27 ژوئیه بی بی سی فارسی گزارش کرد که شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران میردامادی را به تحمل 6 سال حبس به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» به دلیل فعالیتهای روزنامه نگاریش محکوم کرد.
مقامات ساجده عربسرخی، روزنامه نگار داخلی، را در 14 ژوئیه به زندان اوین فراخواندند تا تحمل دوره محکومیت یک ساله خود را آغاز کند. وی در سال 2011 توسط یک شعبه دادگاه انقلاب در تهران به اتهام «تبلیغ علیه نظام» که بنا بر گزارشات به دلیل انتقاد وی از دستگیری پدرش فیض الله عربسرخی به دنبال انتخابات بحث برانگیز 2009 بود به تحمل یک سال حبس محکوم شد. فیض الله عربسرخی عضو عالیرتبه یک حزب مخالف اصلاح طلب است.
صبا آذرپیک خبرنگار روزنامه اعتماد و هفته نامه تجارت فردا در 28 مه دستگیر شد. وی طبق گزارشات بر اساس اتهامات مبهم «تبلیغ علیه نظام» و « نشر اکاذیب» در انتظار محاکمه است. سازمان دیدهبان حقوق بشر مکررا موارد بسیاری را مستندسازی کرده است که حاکی از استفاده مقامات از این اتهامات بر علیه روزنامه نگاران و فعالان ایرانی است. احتمال میرود که آذرپیک در بند 2 الف زندان اوین به سر برد. مادر آذرپیک در 15 ژوئیه پیامی را خطاب به بازجویان دخترش در فیس بوک منتشر کرد و از آنان خواست که به دخترش رحم کنند چه که وی از درد شدید در پشت رنج میبرد.
در تاریخ 7 ژوئن مقامات مهناز محمدی، مستندساز، وکیل و فعال حقوق زنان را به زندان اوین فراخواند تا دوره محکومیت 5 ساله اش را با اتهامات مرتبط با امنیت ملی بگذراند. این حکم توسط دادگاه انقلاب تهران در 2012 صادر شد. مقامات، محمدی را به همکاری با بی بی سی و ارسال مطالب و فیلم به آن متهم کردند. مریم کیانارٍثی وکیل محمدی این اتهامات را رد کرد و به سازمان دیدهبان حقوق بشر گفت که موکل وی توسط دستگاه قضائی محکوم شد، اگرچه وی هرگز مطلب یا فیلمی به بی بی سی نفرستاد و بی بی سی هم هرگز چیزی از وی پخش نکرد. وی همچنین افزود که قاضی به او اجازه حضور در مرحله بازجویی موکلش در زمان محاکمه را نداد. طبق اظهارات کیانارثی تحت قوانین ایران در جرائم مربوط به امنیت ملی حضور وکیل صرفا با اجازه قاضی میتواند صورت گیرد.
مقامات ریحانه طباطبائی را که روزنامه نگاری است که پیشتر با روزنامه شرق کار می کرد در 21 ژوئن به زندان اوین فراخواندند تا دوره محکومیت 6 ماهه خود را بگذراند. این محکومیت در سال 2012 توسط یک شعبه دادگاه انقلاب در تهران به اتهام «تبلیغ علیه نظام» برای طباطبایی صادر شد. دلیل اتهام وی نوشتن مقالات انتقادی در رابطه با انتخابات بحث برانگیز 2009 بوده است.
مرضیه رسولی یک روزنامه نگار داخلی دیگر در تاریخ 7 ژوئیه سال جاری روی توئیتر خبر داد که مقامات وی را برای حضور در 8 ژوئیه در زندان اوین فراخواندند تا دوره 2 ساله حبس خود را آغاز کند. این در حالی بود که تایید حکم وی توسط یک دادگاه تجدید نظر هنوز صورت نگرفته است. یک شعبه دادگاه انقلاب در تهران رسولی را به اتهامات «تبلیغ علیه نظام» و «اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در گردهماییها» محکوم کرد. مقامات قبلا رسولی را در اوخر 2011 در بند 2 الف زندان اوین که تحت نظارت نیروهای سپاه پاسداران است به مدت 40 روز بازداشت کرده بودند.
ماشاالله شمس الواعظین، یک روزنامه نگار جانباز که رئیس انجمن روزنامه نگاران ایران پیش از ممنوعیت از کار توسط دولت بود، در تاریخ 29 ژوئن پیامی را در صفحه فیس بوک خود منتشر کرد حاکی از این که دستگاه قضائی وی را به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به دلیل سخنرانیهایش در مورد وضعیت روزنامه نگاری در ایران در کنفرانسهای بین المللی متهم کرده و وی را از خروج از کشور بازداشته است. وی پیشتر درماهی که دستگاه قضائی وی را برای بازجویی فراخوانده بود، به سازمان دیدهبان حقوق بشر گفت که در انتظار یک پرونده جدید احتمالی است که مقامات بر اساس آن وی را به حبس محکوم کنند. وی گفت که مقامات او را 7 دفعه در طول 15 سال اخیر صرفا به دلیل فعالیتهای روزنامه نگاریش بازداشت کرده اند.
گلداشتاین، معاون بخش خاور میانه و شمال آفریقا گفت: «دستگیریهای اخیر که حاکی از وخامت اوضاع با توجه به دستگیری و بازداشت روزنامه نگاران در ایران است، نشان میدهد که وضعیت آزادی بیان در ایران ابدا تغییری نکرده است. این در حالی است که یک سال از به قدرت رسیدن روحانی با تکیه بر وعده به ایجاد اصلاحات میگذرد. روحانی ممکن است کنترل کمی روی دستگاههای امنیتی، اطلاعاتی و قضائی کشور داشته باشد اما در رویارویی با چنین سرکوبی هر گونه سکوتی سرسام آور است».
۱۳۹۳ مرداد ۶, دوشنبه
اجرای حکم شلاق ۵نفر در ملأعام در کرمانشاه
۱۳۹۳ مرداد ۵, یکشنبه
حمله جوانان به خودروهای سپاه پاسداران در خیابانهای انقلاب و خمینی در تهران
۱۳۹۳ مرداد ۴, شنبه
افزایش نابرابری زن و مرد در دوره ریاست جمهوری آخوند روحانی
دستگیری هموطنان مسیحی توسط اطلاعات آخوندی در ماه رمضان
شعارهای ضدحکومتی و درگیری با مأموران سرکوبگر در تهران
۱۳۹۳ مرداد ۳, جمعه
وخامت وضعیت جسمی یک زندانی سیاسی کرد در زندان بندرعباس
۱۳۹۳ مرداد ۲, پنجشنبه
اعدام ۱۰ زندانی شامل ۴زن در بیرجند و محکومیت یک زندانی به سنگسار در قائم شهر
۱۳۹۳ مرداد ۱, چهارشنبه
۵۰اعدام در زندان مرکزی کرمان از ابتدای سال جاری میلادی
اعدام جنایتکارانه ۱۰ زندانی در بیرجند در ماه رمضان
۱۳۹۳ تیر ۳۱, سهشنبه
شلاق زدن ۵تن در کرمانشاه و سوزاندن لب یک مسیحی با آتش سیگار در تهران به خاطر روزه نگرفتن
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۳۹۳ تیر ۲۸, شنبه
فشارهای ضدانسانی، اقدامهای سرکوبگرانه و تحریک آمیز و زمینه سازی برای کشتار در ليبرتى
۱۳۹۳ تیر ۲۷, جمعه
سازمان حقوق بشری به قابیل دست نزنید: افزایش اعدامها در ایران و عراق
سازمان حقوق بشری به قابیل دست نزنید از افزایش اعدامها در ایران و عراق ابراز نگرانی کرد. به گزارش آسوشیتدپرس سازمان به قابیل دست نزنید مستقر در رم پایتخت ایتالیا روز جمعه اعلام کرد در سال 2013 حداقل 4106نفر اعدام شده اند که نسبت به 3967نفر در 2012، مشخصاً به دلیل افزایش اعدامها در ایران و عراق بوده است. بنا به این گزارش رژیم ایران طی 15سال گذشته و عراق از سال 2003 تا کنون بیشترین اعدام را داشته اند.
مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهدای کهریزک در جریان قیام سراسری۸۸
۱۳۹۳ تیر ۲۶, پنجشنبه
درگذشت برادر مجاهد حبیب آزاده از مسئولان سیاسی سازمان مجاهدین خلق ایران
نمایندگان کنگره آمریکا: رژیم ایران عامل بی ثباتی در منطقه خاورمیانه
درگیری مردم با مأموران سرکوبگر در حوالی میدان انقلاب تهران
ضرب و شتم دو تن از زندانیان بلوچ در زندان اردبیل
صابر ملکرئیسی و امین ایرانشهری دو زندانی بلوچ اهلسنت در زندان اردبیل توسط زندانیان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. بستگان ایشان معتقدند این ضرب و شتم به تحریک نگهبانی صورت گرفته است.
بنا به گزارش گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یکشنبه ۲۲ تیر ماه زندانیان زندان مرکزی اردبیل بدون هیچ مقدمهای به دو زندانی بلوچ تبعید شده به این زندان بهنامهای صابر ملکرئیسی و امین ایرانشهری حمله کرده و ایشان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
بستگان یکی از این دو زندانی به گزارشگر هرانا گفت: «این حمله که هنگام سحر روی داده به تحریک نگهبانان و مسئولان زندان اردبیل صورت گرفته. در طی این حمله صابر ملکرئیسی بشدت مجروح شده و دست امین ایرانشهری شکسته است.»
وی در ادامه بیان داشت: «زندانیان بلوچ تبعید شده خواستار تغییر زندان هستند و از همه خواستند پی گیر این مسئله باشند. آنها زندان اردربیل برای خود خطرناک میدانند چون هر روز مورد اذیت و آزار هستند.»
محمد صابر ملک رئیسی در دوم مهر ماه ۱۳۸۸ در سن ۱۵ سالگی بازداشت و پس از تحمل بیش از یک سال در بازداشتگاه اداره اطلاعات زاهدان و زندان مرکزی این شهر محاکمه و از سوی دادگاه انقلاب به ۱۵ سال حبس در تبعید محکوم شد.
ایران: ۹کشته و زخمی در حمله نیروی انتظامی به روستاییان قش
۱۳۹۳ تیر ۲۵, چهارشنبه
فعال ملیمذهبی در ایران به «۱۱ سال زندان» محکوم شد
بنا بر گزارشها، دادگاهی به ریاست ابوالقاسم صلواتی در تهران، رویین عطوفت، از فعالان ملی مذهبی ایران، را به ۱۱ سال زندان و دو سال محرومیت از عضویت در احزاب و گروههای سیاسی کشور محکوم کرد.
وبسایت خبری فعالان ملی مذهبی ایران میگوید این حکم در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی صادر شده است.
رویین عطوفت در بهمنماه سال ۱۳۹۱ بازداشت و در تیرماه سال ۱۳۹۲ با سپردن وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی آزاد شده بود.
بنا بر گزارشها، آقای عطوفت چهار ماه پس از آن که بازداشت شد به بند عمومی ۳۵۰ زندان اوین انتقال داده شد.
گفته شده بود که او در این مدت در انفرادی به سر میبرده است.
آقای عطوفت از نزدیکان به هدی صابر، دیگر فعال ملی مذهبی، است که در پی اعتصاب غذا در زندان، پس از انتقال به بیمارستان درگذشت.
گروهی از فعالان ملی مذهبی ایران طی سالهای گذشته بازداشت و به زندان محکوم شدهاند.
در اردیبهشتماه گذشته نیز نصرالله لشنی یکی از این فعالان به شش سال زندان و دو سال منع از عضویت در احزاب و گروههای سیاسی و فعالیت رسانهای محکوم شد.
این حکم نیز در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی صلواتی صادر شد.
جان بولتون: کمک آمریکا به مالکی کمک به آخوندهای تهران است
درگیری دختران ورزشکار با مأموران گشت ضد ارشاد در تهران
یک سال پس از روی کارآمدن روحانی، گامی فراتر در اختناق و سرکوب
گوشمالی دادن مزدوران بسیجی توسط جوانان در منیریه تهران
۱۳۹۳ تیر ۲۳, دوشنبه
تهدید معاون زندان اوین به حمله دوباره گارد ویژه زندان به بند ۳۵۰
پروژه انحلال بند ۳۵۰ به عنوان مهمترین محل تجمع زندانیان سیاسی و پراکنده سازی زندانیان آن حتی در ماه رمضان نیز ادامه داشته و تهدیدهای مسئولان در این باره، فضای بند را در آستانه تنش های جدیدی قرار داده است.
به گزارش کلمه، روز شنبه جواد مومنی معاون اجرایی زندان اوین با در دست داشتن دستوری غیرقانونی از سوی مهدی خدابخش معاون دادستان تهران ضمن مراجعه به بند ۳۵۰ خواستار انتقال “امید بهروزی” از وکلای زندانی دراویش گنابادی به بند زندانیان عادی اوین شد. اما این زندانی سیاسی که وکیل دادگستری است، با استناد به آیین نامه اجرایی سازمان زندانها و آیین نامه نحوه تفکیک و طبقه بندی زندانیان، به این موضوع اعتراض کرد و اجرای چنین امری را غیرقانونی دانست.
بر اساس این گزارش، جواد مومنی که یکی از دست اندرکاران اعمال فشار بر زندانیان سیاسی طی سالهای گذشته بوده، در پاسخ به اعتراض زندانیان به روند انحلال بند ۳۵۰ و پراکنده سازی زندانیان به دستور معاون دادستان تهران اشاره کرده و در اظهاراتی تهدیدآمیز، از احتمال اعمال خشونت توسط گارد ویژه علیه زندانیان بی دفاع و یا “ربایش امید بهروزی در هنگام هر نوع خروج از بند حتی در مورد بهداری” و واکنش های تند دیگر خبر داده است!
چنانکه قبلا نیز کلمه گزارش داده بود، پس از تهاجم خونین به بند ۳۵۰ و عواقب داخلی و خارجی آن، به رغم وعده مجلس و دولت، نه تنها پی گیری موثری در این زمینه انجام نشده است، بلکه خبرها حکایت از آن دارد که تصمیم برای “انحلال بند ۳۵۰ و پراکنده سازی زندانیان” به عنوان راهکاری برای مقابله با پدیده زندانیان سیاسی تلقی شده است. برای این منظور، طی ماه های گذشته بیش از ۲۰ تن از زندانیان با گرایش های مختلف از این بند خارج و بازداشت شدگان جدید نیز به بندهای عادی زندان منتقل شده اند.درگذشت پدر مجاهد علی حیدرزاده پس از سه دهه پشتیبانی از مجاهدین
حمله گارد سرکوبگر زندان گوهردشت کرج به زندانیان سیاسی اهل سنت
۱۳۹۳ تیر ۲۲, یکشنبه
جوانان تهرانی مزدوران بسیجی را در پارک جمشیدیه گوشمالی دادند
۱۳۹۳ تیر ۲۱, شنبه
افشاگری یک زندانی عقیدتی در مورد شیوه های بازجویی و نقض حقوق انسانی زندانیان
ریاست محترم/ گزارشگر محترم حقوق بشر
جناب آقای احمد شهید، احتراما اینجانب محمد علی طاهری فرزند محمد متولد ۱۳۳۵ بنیانگذارعرفان حلقه (کیهانی)، فرادرمانی و سایمنتولوژی که از طرف سازمان اطلاعات سپاه، سال ۸۹ به اتهام اقدام علیه امنیت کشور دستگیر شده و پس از ۶۷ روز حبس در سلول انفرادی در اوین، بند ۲ الف (بازداشتگاه اختصاصی سازمان اطلاعات سپاه)، مجددا اوایل سال ۹۰ با پاپوش های امنیتی و اتهامات ساختگی ارتداد، محاربه با خدا و رسول خدا، توهین به مقدسات، مفسد فی الارض و سب النبی دستگیر و به سلول انفرادی همان بند منتقل شده و در خلال بازپرسی و بازجویی، تخلفات و جرایم زیر از سوی بازپرس شعبه پنجم دادسرای اوین (آقای اسدی) و ۶ نفر از بازجوها اعمال گردید که برخی از موارد آن جهت هرگونه بررسی و اقدام تقدیم میگردد (و آماده دادن شهادت حضوری هستم):
۱) اعمال فشار و شکنجه روانی توسط بازپرس و بازجوها از طریق ارائه مدارک جعلی مبنی بر صدور حکم اعدام اینجانب از سوی ۱۵ تن از مراجع تقلید؛ با این ادعا که کتابها، مقالات، مجلات و CDهای کلاسهایم را جهت بررسی، مطالعه و اظهارنظر و صدور حکم برای مراجع ارسال نموده و آنها نیز پس از بررسی های لازم، همگی آنها فتوا به ارتداد و … داده و همگی برایم حکم اعدام صادر کرده اند که بدون نیاز به هیچگونه تشریفات قانونی، باید فورا اجرا شود. بنا براین، هر روز میگفتند که برای اعدام آماده باشم و حتی یکی از آنها میگفت که بر فرض محال اگر از اینجا هم رها شوم، به خانه نرسیده ترور میشوم، زیرا مسلمانان زیادی هستند که به محض صدور حکم از سوی مراجع تقلید، آماده ی اجرای آن هستند. سرانجام پس از ۹ ماه از بازداشت دوم و به دنبال ۲ بار اعتصاب غذا، به منظور رسیدگی فوری به اتهامات وارده در دادگاه و مشخص شدن علت صدور چنین احکامی از سوی مراجع تقلید، به دادگاه غیرعلنی اعزام و در آنجا از طریق وکیلم متوجه شدم که احکام اعدام ارائه شده جعلی بوده و فقط بازپرس با طرح شش فرض نامربوط از مراجع تقلید استفتاء نموده و آنها نیز براساس آن فرضیات فتوی داده اند که هیچکدام از آن فرضیات نیز در مورد من صادق نبوده است و اصولا هیچ حکم اعدام لازم الاجرایی صادر نشده و آنها قصد داشته اند تا با صحنه سازیها و ارائه مدارک جعلی اعدام و اعمال فشار و شکنجه روانی مرا وادار به قبول اتهامات فوق بخصوص ارتداد نموده و میگفتند که در صورت قبول و اعتراف به این اتهامات میتوانم توبه نموده و در آنصورت مورد بخشش قرار گرفته و آزاد میشوم.
۲) ارائه پیشنهاد مبنی بر قبول و اعتراف به ارتباط با امریکا به منظور رهایی از اعدام؛ که اگر این پیشنهاد را بپذیرم، آنها حکم اعدام را لغو و به جای آن ۸ سال حبس را بعنوان جزای ارتباط با امریکا را جایگزین کنند تا با این ترفند و مرتبط نمودنم با آمریکا بتوانند عرفان حلقه (کیهانی) را خدشه دار و ساخته دست آمریکا جلوه بدهند.
۳) تهدید مبنی بر صدمه رسانیدن به همسرم و در نتیجه بی سرپرست شدن فرزندانم؛ بدنبال نتیجه نگرفتن بازجوها و بازپرس از گرفتن اعتراف مرتد بودن و…(بند۱) و پیشنهاد (بند ۲)، یکی از بازجوها مرا تهدید نمود که در صورت عدم همکاری (ارائه اعترافات دیکته شده کذب) افرادی را دارند که به همسرم صدمه وارد نمایند و… که در نتیجه بر اثر فشار روانی وارده ناشی از این تهدید و صدور حکم (جعلی) اعدام از یکطرف و عدم تمایل به ارائه اعترافات کذب دیکته شده از طرف دیگر، باعث شد برای در امان ماندن خانواده ام و عدم اعتراف دروغین، چهار بار اقدام به خود کشی نمایم که با مرگ من، این ترفند شیطانی خنثی شود.
۴) سوء استفاده ابزاری از موقعیت و جایگاه مراجع محترم تقلید در جهت اعمال فشار و شکنجه روانی و پیاده کردن نقشه های امنیتی
۵) اعمال فشار روانی از یکرف و دادن دعده های دروغین آزادی به شرط انجام مصاحبه های فرمایشی دیکته شده از طرف دیگر؛
امضا: محمدعلی طاهری
(4صفحه) 2
پس از چند ماه حبس در سلول انفرادی و ۴ بار خود کشی،۲ بار اعتصاب غذا و همچنین نگرانی شدید برای سلامتی خانواده (و بدنبال عدم موفقیت بازپرس و بازجوها در پیاده کردن سناریوی ساختگی خود) با پیشنهاد بازپرس مبنی بر آزادی به شرط انجام مصاحبه فرمایشی از یکطرف و فشار بازجوها از طرف دیگر مواجه شدم که برای خاتمه دادن به این ماجرا، پیشنهاد بازپرس را پذیرفتم، از اینرو برای تهیه این مصاحبه، مطالبی را که بازپرس بر روی کاغذ مینوشت و مقابلم میگرفت میخواندم و دو نفر از بازجوها نیز فیلمبرداری میکردند، برای مثال گفتم می پذیرم فعالیتم غیرقانونی بوده و…. فقط علیرغم فشار مجدد آنها مبنی بر قبول اتهامات ارتداد و… قبول نکرده و اعتراف ننمودم. اما پس از تهیه این مصاحبه نه تنها بوعده خود عمل نکردند بلکه بعدا فهمیدم که با پخش آن از طریق رسانه های مختلف (از جمله اخبار۲۰:3۰ شبکه ۲) و معرفی من به عنوان شیاد و کلاهبردار، در صدد جلب شاکی خصوصی بوده اند و همچنین این فیلم را به عنوان اقرار و اعتراف علیه خود ضمیمه پرونده نموده و در کیفرخواست نیز به آن استناد نمودند.
۶) خالی گذاشتن جای برخی از سوالات در برگه های بازجویی توسط بازپرس؛ به این نحو که سوال را در برگه کاغذ باطله ای جداگانه نوشته و در برگه بازجویی جای سوال را خالی گذاشته و از من میخواستند جواب سوال را بنویسم و میگفتند سوال را بعدا بالای جوابم مینویسند.
۷) خلع دفاع کردن به طرق مختلف، از جمله:(a) جلوگیری از ملاقات و یا تماس تلفنی با وکیل بطوریکه در رابطه با دفاعیه خود علیرغم داشتن دو وکیل، هرگز نتوانستم آنها را ملاقات کنم. (b) تهدید وکیل. (c) عدم اجازه نوشتن دفاعیه در زندان؛ در این خصوص از قاضی اجازه خواستم و ایشان نیز از یکی از بازجوها کسب اجازه کردند و بازجوی فوق نیز اجازه تهیه دفاعیه در سلول را به من ندادند. (d) عدم دسترسی به قلم و کاغذ. (e) عدم اجازه پاسخگویی به کتابهای فرمایشی منتشر شده علیه اینجانب که به دادگاه به عنوان سند ارائه شدند. (f) عدم ارائه کتابها، مقالات و CDهای سخنرانی های بنده به دادگاه جهت مبهم ماندن پاسخ به اتهامات وارده.
۸) تهیه و ارائه کتابهای فرمایشی متقلبانه علیه اینجانب (ظاهرا در نقد کتابها و مقالاتم) به منظور ارائه به مراجع تقلید برای گرفتن حکم ارتداد و … و ارائه به دادگاه به عنوان مدارک مستند، بدون دادن امکان دفاع و پاسخگویی.
۹) تلاش برای ایجاد اختلاف خانوادگی و نفاق و ایجاد شبهاتی برای همسرم در جهت بر هم زدن کانون خانواده با استفاده از ترفندهای کثیف از جمله فشار به بنده که بپذیرم همسر دوم دارم و صحنه سازی و… و اینکه در بازرسی از منزل از همسرم سوال کرده اند که همسر اول بنده است یا همسر دوم و … البته این روشها را به منظور ایجاد اختلاف و قطع رابطه زندانی با خانواده را در مورد همه زندانیها اجرا میکنند.
۱۰) تهیه و ارائه استعلامهای فرمایشی کذب توسط حراست نهادها، ارگانها، سازمانها، وزارتخانه ها و … به دادگاه
۱۱) تبلیغات کذب و وارد کردن تهمت های ناروا از طریق رسانه های مختلف.
۱۲) اعمال فشار روانی همراه با ایجاد رعب و وحشت برای گرفتن متون اعترافات دیکته شده از افراد دستگیر شده مرتبط با اینجانب، که شخصا شاهد بوده ام که ضمن کوبیدن لگد محکم به صندلی و کنار ران پای بنده ومتهمین و تهدید به کتک زدن و اهانت و فحاشی، فریاد میزنند که " تا چیز هایی را که میگوییم، ننویسید، از زندان بیرون نخواهید رفت" و همچنین دادن شهادت کذب علیه بنده و یا شکایت کردن از من برای بدست آوردن آزادی خود و …
۱۳) تجسس و تفتیش عقاید در بازجویی، بازپرسی و دادگاه و اعمال ممنوعیت مطالعه قران و سایر کتب دینی در زندان
]امضا: محمدعلی طاهری [
(4صفحه) 3
۱۴) دادن رسید کلی و نامشخص و مبهم برای توقیف اسناد و مدارک شخصی و … مانند "چند کیسه مدارک"
۱۵) اعمال فشار برای گرفتن اعتراف به داشتن روابط نامشروع ( که در مورد همه متهمین بدون استثناء اعمال میشود)
۱۶) وارد آوردن فشار به همسرم در جهت تهیه مصاحبه فرمایشی.
۱۷) آتش زدن کتب، مجلات، مقالات و نوشته های اینجانب توسط بازجوها بدون ارائه هیچگونه حکمی از طرف دادگاه.
۱۸) توقیف و غصب کلکسیون انگشتر، اسناد و مدارک، آلبوم های عکس و برخی لوازم شخصی بدون ارائه حکم از طرف دادگاه
۱۹) تحقیر، اهانت، فحاشی و هتک حرمت و تهدید به کتک زدن.
۲۰) جلوگیری از ملاقات با خانواده تا یکسال پس از بازداشت موقت.
۲۱) تراشیدن پاپوش امنیتی تحت عناوین اتهامی ارتداد، توهین به مقدسات، محارب باخدا و رسول خدا، مفسدفی الارض و سب النبی بعنوان بهانه ای قانونی برای دستگیری و حبس افراد آزاداندیش و با نفوذ و خوشنام در بین مردم که بنده نیز با پاپوش و اتهام واهی توهین به مقدسات در دادگاه سفارشی، فرمایشی، تشریفاتی و نمایشی غیرعلنی به پنج سال حبس محکوم کرده اند که این مدت را هم در بند ویژه امنیتی ۲-الف باید سپری کنم و نه در یک زندان عادی. همچنین با فرقه خواندن و اتهام مجعول " فعالیت هرمی!" موسسه فرهنگی هنری عرفان حلقه (کیهانی) اینجانب به عنوان پاپوش های امنیتی دیگری، اقدام به سرکوب جمعیت مسالمت جوی هوادار اندیشه عرفان حلقه (کیهانی) نموده وتاکنون تعداد زیادی از این افراد را دستگیر و تحت فشارهای گوناگون قرار داده اند.
۲۲) وارد کردن اتهامات بدون دلیل و مدرک؛ به منظور مفتوح بودن دائمی پرونده افراد که هر موقع بخواهند آنها را مجددا دستگیر نمایند و در مورد بنده نیز اتهامات عضو سازمان چریک های فدایی، مفسدفی الارض و …. کماکان مفتوح گذاشته شده است. دلیل دیگر این ترفند جلوگیری از شکایت افراد از جرائم و تخلفات غیرقانونی دادرسی و ممانعت از افشای ظلم و ستم و بیعدالتی میباشد تا اگر کسی بخواهد در این مورد اعتراضی کند، بلافاصله یکی از این اتهامات مفتوح را به جریان انداخته و او را دستگیر و حبس نمایند.
۲۳) تلاش برای درست کردن شاکی خصوصی سفارشی و هدایت شده به منظور منحرف نمودن افکار عمومی.
۲۴) تهدید مبنی بر قرار دادن فیلم خصوصی افراد مجموعه (که توسط بازجوها مخفیانه گرفته شده) مرتبط با اینجانب بر روی اینترنت در صورت عدم همکاری که احتمالا وجود چنین فیلمهایی نیز بلوف بوده زیرا فیلمی به من نشان ندادند.
۲۵) سوء استفاده از آلبوم عکس های خانوادگی از طریق قرار دادن عکس های بی حجاب همسر و دخترم (در محیط خانوادگی) بر روی اینترنت و همچنین بریده چند ثانیه ای از فیلم های موسسه فرهنگی اینجانب (که مچ دست خانمی را که تعادل نداشته در کلاس درس و در حضور حداقل ۴۰۰ نفر برای چند ثانیه گرفته ام) را بر روی اینترنت قرار داده و دادگاه نیز ۷۴ ضربه شلاق به عنوان ارتباط نامشروع از طریق لمس نامحرم تعیین حد نموده است.
۲۶) جمع آوری، توقیف و اختفای کلیه اسناد و مدارک مربوط به سوابق کاری، تحصیلی، نظام وظیفه، موسسه فرهنگی هنری و … اینجانب و عدم ارائه آنها به دادگاه جهت غیرقانونی خواندن فعالیت موسسه، نقص مدرک تحصیلی و… و عدم دسترسی به این اسناد و مدارک برای اثبات خلاف اتهامات در دادگاه.
۲۷) نگهداری در شرایط بازداشتگاه ویژه امنیتی (۲-الف) و ممانعت از اعزام به زندان عمومی.
۲۸) اعمال تحریم امنیتی به منظور جلوگیری از ارائه هر گونه دفاعیه در کلیه رسانه ها.
]امضا: محمدعلی طاهری [
(4صفحه) 4
۲۹) جلوگیری از طرح شکایت نسبت به تخلفات و جرایم ارتکابی بازپرس و بازجوها و… در دادگاههای ذیربط علیرغم بارها اعتصاب غذا.
۳۱) عدم توجه قاضی به طرح شکایات در مورد جرائم و تخلفات بازپرسی و بازجوئی در آغاز جلسه دادگاه بدوی.
۳۲) سرقت دفتر موسسه فرهنگی اینجانب در حالیکه توسط بازجوها پلمپ بوده است.
۳۳) اظهارنظر بازپرس و بازجو مبنی بر اینکه قاضی طبق نظر آنها رای و حکم خواهد داد و دادگاه تجدیدنظر هم رای دادگاه بدوی را تایید میکند.
]امضا: محمدعلی طاهری [
گزارش برخی از تخلفات و جرائم ارتکابی در مورد سایر افراد هم سلولی (بعد از سلول انفرادی و در اتاقهای ۲ نفره)
۱) استفاده از خانه ها و مکانهای شخصی جهت بازجویی که شواهد موجود نشان میدهد که در هر منطقه ای از این مکانها وجود داشته و بازجوها برخی از متهمین را در این مکانهای غیر رسمی مورد بازجویی قرار میدهند.
۲) ضرب و شتم افراد (چند مورد گزارش شده)، فحاشی، هتک حرمت (هم در بازداشتگاه و هم در خانه های شخصی گزارش شده)
۳) گرفتن اعترافات زوری دیکته شده و خلاف واقع، تهیه مصاحبه های فرمایشی و…(هم در بازداشتگاه و هم در خانه های شخصی)
۴) دریافت دستخط و امضای اجباری مبنی بر نداشتن وثیقه در پایان هر دوره بازداشت موقت در مورد بعضی از متهمین.
۵) تهدید متهم به صدمه رسانیدن، جلب و … اعضای خانواده.
۶) گروگانگیری خویشاوندان درجه یک افراد برای معرفی خود خصوصا در مورد متهمین خارج از کشور(دو مورد گزارش شده)
۷) استفاده از اتهامات بدون دلیل و مدرک به منظور باز گذاشتن پرونده های مفتوح برای افراد
۸) اعمال فشار برای گرفتن شهادت کذب علیه دیگران (خصوصا شخصیت های ویژه)
۹) وارد کردن اتهام (به طور عمده کذب) ارتباط نامشروع برای کلیه متهمین (مگر بعضی از متهمین سالخورده).
۱۰) تلاش برای بر هم زدن کانون خانوادگی متهمین از طریق دادن اطلاعات نادرست در مورد روابط خصوصی متهمین به خانواده به منظور منزوی کردن متهمین و عدم پیگیری و دفاع خانواده های زندانیان از وضعیت محبوسین.
۱۱) آزادی عمل در بازداشت موقت افراد در بازداشتگاه ۲-الف به هر مدت دلخواه توسط بازجوها.
۱۲) دستگیری افراد بدون در دست داشتن مدارک جرم لازم و کافی و مدرک سازی و جستجوی مدارک بر طبق سناریوهای از پیش تعیین شده پس از دستگیری متهمین از طرق مختلف.
۱۳) عدم اجازه ملاقات و تماس با وکیل در کلیه مدت بازپرسی و بازجویی و تهیه دفاعیه و حضور وکیل در پرونده فقط بعنوان تشریفات.
۱۴) عدم استقلال قضات و بازپرس ها در تعیین تکلیف وضعیت متهمین و اعمال نظر بازجوها در کلیه موارد دادرسی.
۱۵) عدم انتقال و گزارش شکایات متهمین در خصوص بازپرسی، بازجویی، دادگاه و… به مراجع ذیصلاح قانونی
۱۶) ترور شخصیت و بد نام کردن افراد و حاکم بودن اصل مجرم بودن متهمین مگر خلاف آن صادر شود.
رونوشت: ریاست قوه قضائیه- دفتر حقوق بشر قوه قضائیه- بیت رهبری- حفاظت قوه قضائیه - مراجع محترم تقلید - ریاست جمهوری- ریاست مجلس- آقای علی مطهری نماینده مجلس- حقوق بشر اتحادیه اروپا ]امضا: محمدعلی طاهری [