۱۳۹۴ مرداد ۹, جمعه

اعتراض زندانیان در بدو ورود به فشافویه


زندانیان زندان مرکزی تهران بزرگ در بدو انتقال به این زندان در اعتراض به شرایط نامناسب دست به اعتراض زدند.

بیش از پانصد زندانی که به تازگی به زندان مرکزی تهران بزرگ منتقل شده اند شامگاه روز پنجشنبه هشتم مردادماه در اعتراض به شرایط نامناسب و کمبود امکانات اولیه دست به اعتراض زدند.

یکی از منابع هرانا درباره دلایل اعتراض زندانیان گفت: “هواخوری اجباری و زیر آفتاب از ساعت ۹صبح تا ۱۳ ظهر، وضعیت بهداشتی اسفبار در دستشویی های فاقد شیلنگ و آفتابه، قطع مکرر گاز و آب و عدم استفاده از کولر در گرما، عدم رسیدگی پزشکی و درمانی بخصوص به بیماران خاص و این که هر اعتراضی با فشار بوسیله گارد ویژه زندان سرکوب می گردد، همچنین برای ۵۴۲ نفری که در آنجا محبوس هستند فقط ۲۴۰ تخت وجود دارد و بقیه در کنار دستشویی ها و داخل راهروها استراحت میکنند.”

گارد زندان در مقابل اعتراضات با ضرب و شتم و تراشیدن موهای یک زندانی به نام عباس آهونبر که از شروع کنندگان اعتراض بود، عکس العمل نشان داد.

لازم به یادآوری است که زندان مرکزی تهران بزرگ که در حال ساخت و کاربری است قرار است پذیرای ۱۵۰۰۰ زندانی حوزه قضایی استان تهران باشد. و زندانیان از اوین و قزلحصار به این زندان منتقل شوند.

چهار زندانی در اصفهان اعدام شدند؛ ۶ تن منتظر در زاهدان و بندرعباس


 چهار زندانی در زندان اصفهان اعدام شدند و شش تن نیز در زندان های بندرعباس و زاهدان در انتظار اجرای حکم به سر می برند.

چهار تن از محکومین جرائم مرتبط به مواد مخدر روز چهارشنبه هفتم مرداد در زندان دستگرد اصفهان به دار آویخته شدند، دو تن از محکومین تبعه افغانستان و دوتن ایرانی بودند و از هویت متهمین اطلاعی در دسترس نیست.

همچنین روز گذشته سه محکوم جرائم مواد مخدر در زندان بندرعباس جهت اجرای حکم به انفرادی منتقل شدند که اسامی و مشخصات آنها به شرح زیر است: ۱. یوسف شهنوازی شه بخش اهل کهنوج، ۲۵ ساله، ۵ سال تحمل حبس ۲. کامران زرعی اهل ارومیه، ۴۷ ساله، سه سال و نیم تحمل حبس ۳. جمال کاسبکار دارنده اهل ارومیه، ۴۵ ساله، ۴ سال تحمل حبس.

خانواده های این سه زندانی امروز جهت آخرین ملاقات به زندان بندر عباس مراجعه کردند و قرار است حکم اعدام آنان صبح فردا اجرا شود.

همچنین طی گزارشی دیگر از انتقال سه محکوم جرائم مواد مخدر در زندان زاهدان خبر داده اند که از مشخصات آنان تا لحظه تنظیم گزارش اطلاعی در دست نیست.

ممنوعیت خروج و مصادره اموال؛ گفتگو و گزارش تصویری از تحصن دکتر ملکی




دکتر محمد ملکی در اعتراض به ممنوعیت خروجش از کشور و همچنین توقیف اموال از چندی پیش به تحصن در مقابل یکی از ساختمان های سپاه پاسداران اقدام کرده است.

این تحصن از سه هفته پیش روزهای دوشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در مقابل ساختمان دنا در میدان ونک برگزار می شود و علاوه بر دکتر ملکی جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی و قربانیان نقض حقوق بشر در ایران نیز در آن شرکت می کنند.

دکتر ملکی در درباره دلایل این تحصن گفت: “این تحصن هم در اعتراض به ممنوع الخروج بودن و هم بازپس ندادن اموالی که موقع بازداشت توقیف کرده بودند مثل صد جلد کتاب، موبایل، کامپیوتر و امثال آن که هرچقدر تا کنون پیگیری کردیم بی فایده بوده و چاره ای جز تحصن پیدا نکردیم و تا وقتی به حقمان نرسیم این کار را ادامه خواهیم داد.”

آقای ملکی همچنین درباره انتخاب ساختمان دنا به عنوان مکان تحصن افزود: “این ساختمان قبلا لاستیک سازی بود و طی یک روند عجیب تعلق گرفت به شیخ محمد یزدی رئیس مجلس خبرگان فعلی که مدتی هم رئیس قوه قضائیه بود. ما که بخشی از اعتراضمان به چپاول اموال بود اینجا را انتخاب کردیم که یک اشاره ای هم به این چپاولگری ها داشته باشد.”

به گفته دکتر ملکی پس از پیگیری های فراوان به وی گفته شده است که ممنوع الخروجی ایشان از سوی سپاه پاسداران صورت گرفته است بدون اینکه دلیل مشخصی برای ان ذکر شده باشد.

دکتر ملکی در پایان اشاره کرد که این یک اعتراض شخصی نیست و افراد زیادی هستند که یا ممنوع الخروج اند یا به شیوه مشابه شده است و این اعتراض مسالمت آمیز می تواند اعتراض از سوی همه کسانی باشد که به طرق مختلف حقوقشان از سوی صاحبان قدرت نقض شده است.

دکتر محمد ملکی اولین رییس دانشگاه تهران بعد از انقلاب است که به دلیل نوشتههای انتقادی خود همواره مورد تعقیب و آزار قرار گرفته و آخرین بار نیز پس از حوادث سال ۸۸ درحالی که از بیماریهای متعدد رنج میبرد،به مدت ۱۹۱ روز بازداشت و زندانی شد.

شیوع یک مسمومیت ویروسی در بند هشت اوین


با شیوع یک بیماری چند تن از زندانیان بند هشت زندان اوین به نوعی مسمومیت دچار شده اند.

یک منبع مطلع در این باره گفت: “یک ویروسی در بند ۸ آمده که چند تن از زندانیان منجمله بابک آسیایی دچار آن شده اند و در واقع شبیه نوعی مسمومیت است. بابک آسیایی دائماً، تمام مدت در دستشویی است، هرچه که می خورد، حتی آب، بالا می آورد و هم چنین دچار اسهال شده است، از طرفی به بهداری هم منتقل نشده است.”

ابتلای چند تن از زندانیان به این بیماری موجب نگرانی همبندیان از وضعیت بیماران و همچنین خطر سرایت این بیماری به دیگران شده است.

لازم به یادآوری است که بند هشت “بدترین بند زندان اوین” توصیف شده است که در آن تعداد زیادی از زندانیان سیاسی و امنیتی بر خلاف اصل تفکیک جرائم در ازدحامی فوق العاده و بدون امکانات به همراه زندانیان غیرسیاسی نگهداری می شوند و اعتراضات مکرر زندانیان و خانواده ها نیز تا کنون راه به جایی نبرده است.

مادر امید على شناس یکى از زندانیان سیاسى بند ٨، پیشتر در مصاحبه اى با خبرگزارى هرانا، شرایط پسرش در بند هشت زندان اوین را بد و نگران کننده توصیف کرده بود: «وضعیت نگهدارى اش در بند هشت اصلا خوب نیست، تعداد آنقدر زیاد است که زندانیان حتى در راهرو مى خوابند و تنها جایى که کسى نمى خوابد حمام و دستشویى بند است، تفکیک نشدند و با زندانیان جرائم مالى و دزدى و چاقوکشى یکجا هم بند هستند و نگرانی از ایجاد درگیرى هست، شرایط بهداشتى خیلى بد است و به دلیل ازدحام بیمارى ها سریع همه گیر مى شوند، اخیرا یک آنفلوآنزایى وارد بند شده و همه زندانیان دچار شدند، پسر من هم مریض است و به عنوان یک مادر اصلا احساس امنیت نمى کنم و نگران شرایط هستم»

یکى از نزدیکان مجید مقدم دیگر زندانى سیاسى این بند نیز در این باره به گزارشگر هرانا گفته بود: «جمعیت بند هشت اینقدر زیاد است که بعضی زندانیان در راهرو بند و کنار دستشویی می خوابند، متهمین مالی و کلاهبرداری رابطه خوبی با زندانیان سیاسی ندارند و به تحریک مسئولین زندان درپی ایجاد درگیری هستند و فشار روانی خیلی زیادی روی زندانیان سیاسی ایجاد می کنند.»

اغلب زندانیانی که پس از انتخابات ۹۲ بازداشت شده اند در بند هشت نگهداری می شوند و همچنین تعداد زیادی از زندانیان نیز از بند ۳۵۰ به این بند منتقل شده اند.

اعدام یک زندانی در اردبیل


یک متهم به جرائم “مواد مخدر”، در زندان مرکزی اردبیل به دار آویخته شد.

به نقل از دادگستری کل استان اردبیل، فردی که به جرم مشارکت در نگهداری هروئین به میزان هشتصد و چهل و نه گرم و بیست سانتی گرم از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اردبیل به اعدام محکوم شده بود، پس از تأئید حکم توسط دادستان کل کشور و مخالفت کمسیون عفو با درخواست عفو نامبرده در دو مرحله و النهایه نظر به موافقت معاون اول قوه قضائیه با اجرای حکم، طی مراحل شرعی و قانونی، حکم اعدام وی در زندان مرکزی اردبیل به اجراء گذاشته شد.

لازم به ذکر می باشد، نام و مشخصات فرد اعدام شده از سوی رسانه های دولتی اعلام نشده است.

۱۳۹۴ مرداد ۸, پنجشنبه

كنفرانس بين المللى در سناى ايتاليا، نقض حقوق بشر و سركوب مردم ايران توسط ديكتاتورى آخوندى



در یک کنفرانس بینالمللی درباره حقوقبشر که در سنای ایتالیا برگزار شد، نقض حقوقبشر و سرکوب مردم ایران توسط دیکتاتوری آخوندی محکوم شد.
دومین اجلاس بینالمللی «جهان شمول بودن حقوقبشر، برای تغییر به سمت حکومت قانون و برای تأیید حق دانستن» روز دوشنبه 27 ژوئیه، در سنای ایتالیا و به ابتکار حزب رادیکال در همکاری با دو انجمن سراسری «به قابیل دست نزنید»، و «صلح بدون عدالت وجود ندارد، » برگزار گردید.
در این کنفرانس که در سالن اصلی کمیسیون دفاع سنای ایتالیا برگزار شد، بنه دت تو والا ودووا (معاون وزیر خارجه ایتالیا)، جولیو ترتزی (وزیر خارجه پیشین ایتالیا)، مارکو پانلا، رهبر تاریخی حزب رادیکال و از برجستهترین شخصیتهای سیاسی ایتالیا، سید احمد غزالی (نخست وزیر پیشین الجزایر)، وزیر دادگستری نیجریه، جمال بن علی ابوحسن (نماینده پارلمان بحرین) و خانم نجیمه طای طای (وزیر پیشین آموزش و پرورش مراکش) شرکت و سخنرانی کردند.
از سوی مقاومت ایران نیز هیأتی به سرپرستی آقای شاهین قبادی در این کنفرانس شرکت داشت.
در دومین اجلاس «جهان شمول بودن حقوقبشر، برای تغییر به سمت حکومت قانون و برای تأیید حق دانستن» شمار زیادی از سفیران و هیأتهای دیپلوماتیک مستقر در رم از جمله سفیران مراکش، ترکیه، بلغارستان، مجارستان، همچنین تحلیلگران امور بینالمللی، نمایندگان بنیادهای فکری و فعالان حقوقبشر نیز حضور داشتند.
 
سخنران دیگر این کنفرانس بینالمللی، جولیو ترتزی، وزیر خارجه پیشین ایتالیا،با تأکید بر ضرورت مقابله با دخالتهای رژیم در کشورهای منطقه که طی روزهای اخیر خامنهای به صراحت بر آنها پافشاری کرد، سیاست کشورهای غربی در مورد چشمپوشی از نقض گسترده حقوقبشر در ایران را محکوم کرد و گفت: سازمان عفو بینالملل از اوضاع بهغایت اسفناک حقوقبشر در ایران و اعدامهای بیشماری که اخیراً در ایران انجام گرفته میگوید. در گزارشهای بان کیمون دبیرکل سازمان ملل نیز از شمار بالای اعدامها در ایران اظهار نگرانی شده است. چرا کشورهای غربی در قبال این وضعیت سکوت اختیار کردهاند.
وی با تأکید بر اینکه منافع تجاری با رژیم ایران، منجر به چشم بستن کشورهای غربی نسبت به نقض حقوقبشر در ایران شده نسبت به دخالتهای گستردهتر این رژیم در کشورهای منطقه در اثر این چشم پوشیها هشدار داد.

 

سناتور لوجی کومپانیا سخنران دیگر این کنفرانس در سخنرانی خود، با یادآوری حضور خود در گردهمایی سالانه مقاومت ایران در پاریس در 23خرداد ماه گذشته گفت: چند هفته قبل همراه با استانگو و آقای ترتزی به میتینگ مقاومت ایران در پاریس رفته بودیم. جمعیت بسیار زیادی که نمایندگان مردم ایران بودند در آنجا شرکت کرده بودند. این تبلور ایران آینده بدون آخوندها بود. وی در ادامه سخنرانی خود، افزایش اعدامها در ایران تحت حاکمیت آخوندی و نقض گسترده حقوقبشر توسط دیکتاتوری آخوندی را محکوم کرد و با مبارزه مردم ایران برای آزادی اعلام همبستگی کرد.

جمال بن علی ابوحسن، نماینده پارلمان بحرین در سخنان خود، ایجاد محدودیت و فشار بر مجاهدان اشرفی مستقر در لیبرتی توسط مزدوران و ایادی رژیم در عراق را در زمره نقض حقوقبشر توسط رژیم و ایادیش برشمرد و بر ضرورت تمرکز بر دخالتهای گسترده رژیم ایران در کشورهای منطقه تأکید کرد. وی گفت: دشمن مردم ایران و اعراب یکی بیش نیست و آن رژیم آخوندی است. بحران فرقهگرایی در منطقه بعد از روی کارآمدن خمینی در سال 1979 در منطقه ایجاد شد.
نماینده پارلمان بحرین در سخنان خود، تأکید کرد که ریشه مشکلات منطقه حاکمیت رژیم آخوندی و دخالتهای این رژیم در کشورهای منطقه است.

 

نخست وزیر سید احمدغزالی در سخنرانی خود، ضمن برشمردن دخالتهای رژیم در کشورهای منطقه و ضربات مماشات و استمالت دولتهای غربی با رژیم آخوندی به جنبش مقاومت مردم ایران را برشمرد و تأکید کرد مماشات با یک رژیم دیکتاتوری نتیجهیی جز جریتر شدن این رژیم در ادامه سیاستهای ویرانگرش ندارد.

نخست وزیر پیشین الجزایر در سخنرانی خود، سکوت کشورهای غربی در برابر قتلعام 30هزار زندانی سیاسی بهدستور خمینی در سال 1367 و همچنین نقض حقوقبشر مردم ایران توسط رژیم آخوندی را مورد انتقاد قرار داد. و تأکید کرد: ما نمیتوانیم توافقی بین دولتهای دموکراتیک با یک دیکتاتوری داشته باشیم. دیکتاتوریها میتوانند هر قولی بدهند ولی آنها به هیچکدام وفادار نخواهند بود.

شاهین قبادی عضو کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت که از سوی مقاومت ایران در این کنفرانس شرکت داشت، در سخنان خود به تشریح عقبنشینی رژیم در زمینه ساخت بمب اتمی بهعنوان تضمین بقای رژیم آخوندی پرداخت و سپس با ارائه بیلانی از وضعیت حقوقبشر در ایران در دو سال ریاستجمهوری روحانی و بیش از 1800 اعدام در این دوران، تصریح کرد که وضعیت حقوقبشر در ایران بهشدت رو به قهقرا است و رژیم در نگرانی از اوجگیری اعتراضات اجتماعی هیچ راهی جز افزایش سرکوب در مقابل خود نمیبیند.
او تصریح کرد در صورتیکه موضعگیریهای علنی علیه نقض گسترده حقوقبشر در ایران توسط رژیم آخوندی، در کانون سفرهای شخصیتهای اروپایی به تهران نباشد، این امر تنها باعث تشجیع آخوندها در سرکوب مردم ایران خواهد گردید.
شاهین قبادی در صحبتهای پایانی خود با اشاره به گردهمایی بزرگ سالانه مقاومت در 13ژوئن در پاریس گفت: مردم ایران خواست خود را برای تغییر رژیم در تمامیت آن بهعنوان تنها راهحل واقعی و تنها راه نجات منطقه از وضعیت کنونی بارها نشان دادهاند..

بازداشت شش تن از فعالان مدنی طی روزهای گذشته

گزارش ها از بازداشت شش تن از فعالین مدنی طی روزهای اخیر خبر می دهد، این در حالی است که امسال نیز ماموران امنیتی از برگزاری مراسم سالانه قلعه بابک در استان آذربایجان شرقی جلوگیری کرده اند.

ظهر روز چهارشنبه هفتم مرداد ماه ۹۴، ماموران امنیتی با مراجعه به چاپخانه آقای بایرام قراچه لو در شهریار، وی و چند تن دیگر از فعالان مدنی به نام های بهنام عبدالمحمدی، اصغر بیدل و مهران بمبئی را بازداشت کردند.

ماموران لباس شخصی مسلح به سلاح کمری و بیسیم، ضمن بازداشت آقایان عبدالمحمدی، بیدل، بمبئی و قراچه لو، برخی از اسناد و مدارک و همچنین جزوات منتشره در آن چاپخانه را نیز ضبط کردند و به استناد گفته های شاهدان، یکی از بازداشت شدگان شدیدا مورد ضرب و شتم ماموران قرار گرفت.

فعلا از علت بازداشت و همچنین محل نگهداری آنان خبری منتشر نشده و مراجعه خانواده ها به مراکز قضایی و انتظامی، تنها خبر از بازداشت آنها توسط سپاه پاسداران داده است.

همچنین دو تن دیگر به نام های عباس شادمند و اکبر ابولزاده نیز روز جمعه ۲۶ تیر توسط ماموران امنیتی در اطراف شهر کلیبر  دستگیر شده اند، هر دو این افراد طی سال های اخیر بارها مورد احضار و بازداشت قرار گرفته بودند و از دلیل دستگیری جدید آنها خبری منتشر نشده است.

گفتنی است؛ مراسم قلعه بابک یا قلعه جمهور، که بعنوان نماد آزادی خواهی همه ساله اواسط تیر ماه در شهرستان کلیبر آذربایجان شرقی گرامی داشته می شود، غالبا با محدودیت یا ممنوعیت های خاصی از سوی حکومت روبرو بوده و این تجمع مدنی همانند تجمعاتی چون روز جهانی زبان مادری، با ارعاب و بازداشت و تهدید فعالان مدنی منطقه توسط نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی مواجه می باشد.

اعدام ۵ تن در کرمان؛ ۳ زندانی منتظر چوبه دار در بندرعباس

پنج زندانی محکوم به اعدام  سحرگاه امروز در زندان شهاب کرمان به دار آویخته شدند و سه تن نیز در بندر عباس جهت اجرای حکم به انفرادی منتقل شدند.

محکومین زندان کرمان همگی با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده و یک تن زن و بقیه مرد بودند، هویت سه تن از مردان عزت سابکی، میثم شهرکی و علی زهی عنوان شده است و بقیه نامشخص است.

همچنین سه محکوم جرائم مواد مخدر نیز امروز پنجشنبه هشتم مرداد در زندان بندر عباس برای اجرای حکم اعدام به انفرادی منتقل شدند که هویت آنها به شرح زیر است: ۱. یوسف شهنوازی شهدادی اهل کهنوج، ۲۵ ساله، ۵ سال تحمل حبس ۲. کامران زرعی اهل ارومیه، ۴۷ ساله، سه سال و نیم تحمل حبس ۳. جمال کاسبکار دارنده اهل ارومیه، ۴۵ ساله، ۴ سال تحمل حبس.

مسئولین و ارگان های قضایی درباره این اعدام ها و روند بازداشت تا صدور و اجرای حکم آنان هیچ گونه اطلاع رسانی و شفاف سازی نکرده اند.

انتقال سعید ملک پور به بند ۸ زندان اوین



سعید ملک پور محکوم جرائم سایبری که به حبس ابد به اضافه هفت سال و نیم زندان محکوم شده است، اخیرا در هفتمین سال حبس به بند هشت زندان اوین منتقل شد.

این انتقال در حالی انجام شد که طی یک سال گذشته وی در بند ۴ زندان اوین با نظر رئیس بند و با توجیهات امنیتی از ملاقات حضوری محروم بوده است.

خواهر سعید ملک پور در این باره گفت: “مادرم به دلیل شرایط جسمی اش امکان حضور در ملاقات های کوتاه کابینی هفتگی را ندارد و در یک سال گذشته هم رئیس بند ۴ با این توجیه که اتهامت سعید امنیتی است از اعطای ملاقات حضوری خودداری می کرد تا اینکه با پیگیری های خود سعید و خانواده فعلا به بند هشت منتقل شده است که علاوه بر محکومین مالی محکومین امنیتی هم در ان حضور دارند و ظاهرا با ملاقات های حضوری ماهانه قرار است موافقت بشود.”

این دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف در مهرماه ۱۳۸۷ در تهران دستگیر شد و از سوی ارتش سایبری جمهوری اسلامی به مدیریت سایتهای پورنوگرافی فارسیزبان متهم شد. تبلیغ علیه نظام، توهین به مقدسات، توهین به رهبری، توهین به رئیس جمهور، ارتباط با گروههای معاند نظام و فساد فی الارض از جمله اتهاماتی بود که برای سعید ملکپور در نظر گرفته شد و در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی بابت آن حکم اعدام و هفت سال و نیم حبس صادر شد، این حکم در دی ماه ۱۳۹۰ در دیوان عالی کشور تأیید شد و در ۲۷ بهمن ۱۳۹۰، برای اجرای احکام ارسال شد ولی بعدا با یک درجه تخفیف به حبس ابد تبدیل شد.

سعید ملک پور طی نامه ای از درون زندان گفته است که از زمان بازداشت به مدت ۳۲۰ روز در حبس انفرادی، بدون ملاقات و بدون دسترسی به کتاب و روزنامه به سر برده و تنها یک جلد قرآن، یک مهر و یک بطری آب در اختیار داشته است و در تمام این مدت زیر فشار و شکنجه بوده است. پدر او در آخرین روزهای اسفند ۸۷ فوت کرده ولی حدود ۴۰ روز بعد در یک تماس تلفنی ۵ دقیقهای از این امر مطلع شده است.

بازجویان با فشار و نیز طرح این مساله که فیلمهای مصاحبه برای دریافت بودجه پروژه گرداب است و وعده آزادی با وثیقه او را راضی به اعتراف تلویزیونی کردهاند و پخش این اعترافات بدون پوشش صورت و در فاصله روز سوم تا هفتم درگذشت پدرش ضربه سختی به خانواده او وارد آورده است.

ملکپور همچنین گفته است در صورت بررسی پرونده توسط کارشناس کامپیوتر و اینترنت میتواند بیگناهی خود را ثابت کند چرا که طبق عرف برنامه نویسی، اسم و مشخصات کامل خود را در فایل این برنامه نوشته شده وارد کرده و این برنامه بدون اطلاعش در یک سایت مستهجن استفاده شده است و چون تنها او اسم حقیقیاش قابل شناسایی بوده به اتهام راهاندازی و مدیریت سایت دستگیر شده است.

با این وجود مریم ملک پور امیدوار است که گشایش های احتمالی در ایران منجر به آزادی برادرش شود: “امیدوارم بعد از حل مشکلات خارجی و توافق که شادی همه مردم ایران را به همراه داشت فرصتی هم در داخل و برای حل مشکلات داخلی فراهم شود و به زودی نوبت به آزادی همه زندانیان و مخصوصا برادرم برسد که طی این سال ها بی گناه و به بهانه های امنیتی زندانی شده اند.”

۱۳۹۴ مرداد ۷, چهارشنبه

احضار مجدد امین انواری به دادگاه انقلاب


امین انواری مجددا از سوی دادگاه انقلاب احضار شد و باید صبح شنبه به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب مراجعه کند.

امین انواری رستمی که به تازگی از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی احمدزاده به سی ماه حبس تعلیقی محکوم شده است، چهارشنبه هفتم تیرماه طی یک تماس تلفنی مجددا به این شعبه احضار شد.

دادگاه این فعال مدنی به تازگی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب برگزار شد و وی به اتهامات تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری و توهین به مقامات کشوری (مصباح یزدی) در فیسبوک، مجموعا به دو سال و شش ماه حبس محکوم شد که به مدت ۵ سال به حالت تعلیق در آمد.

امین انواری رستمی، بیست و یک ساله و دانشجوی ترم ۵ مهندسی نرم افزار دانشگاه امیر کبیر (پلی تکنیک)، در نهم دی ماه ۱۳۹۳ از سوی پلیس امنیت و به دستور دادسرای ۱۳ اوین بازداشت شد و پس از بازجویی با قرار کفالت ۳۰ میلیونی آزاد شد، این در حالی بود که وی از سوی اداره اماکن نیروی انتظامی به صورت تلفنی و “جهت یک کار دفتری” احضار شده بود.

به گفته یکی از نزدیکان وی “تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری و مقامات کشوری در فیسبوک، حمایت رسمی از همجنس بازان و مرتدینی چون شاهین نجفی و حمایت از بهاییت” بخشی از اتهاماتی بود که به این دانشجوی جوان وارد شد.

پنج زندانی در کرمان جهت اجرای اعدام به انفرادی منتقل شدند


پنج محکوم به اعدام جهت اجرای حکم به سلول های انفرادی زندان شهاب کرمان منتقل شدند.

این پنج زندانی که همگی از محکومین جرائم مرتبط با مواد مخدر اند امروز چهارشنبه هفتم مرداد ماه به سلول های انفرادی منتقل شدند و قرار است حکم اعدام آنان سحرگاه فردا در محوطه زندان شهاب کرمان اجرا شود.

یکی از محکومین زن و چهار تن بقیه مرد هستند، عزت سابکی، میثم شهرکی و علی زهی هویت سه تن از مردان عنوان شده و بقیه هنوز نامشخص است.

دیروز از انتقال یک محکوم به اعدام در زندان قم خبر داده بودند که بنابر اطلاع منابع هرانا تعداد بیش از یک نفر بوده و حکم آنان صبح امروز اجرا شده است.

اعدام های گروهی و بدون اطلاع رسانی و شفاف سازی از سوی مسئولین و ارگان های قضایی در ایران همواره مورد انتقاد سازمان های مدافع حقوق بشر و مخالف اعدام بوده است.

احضار محمد امین زارع دار به پلیس امنیت


در پی امتناع محمد امین زارع دار از مراجعه به پلیس امنیت پس از احضار تلفنی، مأموران به منزل این فعال مدنی مراجعه کرده و در غیاب وی ضمن تفتیش وسایل وی را با خود بردند.

خانواده محمد امین زارع دار گفته اند که وی طی یک تماس تلفنی برای بیست و هفتم تیرماه به پلیس امنیت احضار شده بود که پس از امتناع وی روز دوشنبه پنجم مردادماه مأمورانی از پایگاه پنجم پلیس امنیت در غیاب وی به منزل مراجعه کردند و پس از بازرسی بخشی از وسایل شخصی وی را با خود بردند.

این فعال مدنی به دلیل مشکلات شخصی و ترس از بازداشت طولانی مدت از مراجعه به پلیس امنیت امتناع کرده است.

گفته می شود احضار محمد امین زارع دار احتمالا به دلیل فعالیت های وی در فضای مجازی و انتشار اخبار مرتبط با زندانیان سیاسی و مدنی صورت گرفته است.

اعدام سه تن در ملأ عام در کرج


حکم اعدام سه تن به اتهام تجاوز به عنف صبح امروز در ملاء عام در استان البرز اجرا شد.

دادستان کرج گفت: “این ۳ نفر به جرم زنای به عنف و اکراه به حکم اعدام محکوم شده بودند که این حکم صبح امروز اجرا شد”.

وی گفت: “این ۳ نفر خانمی را به عنوان مسافر سوار کرده و در بیابانهای نزدیک هشتگرد مرتکب زنای به عنف شده و بعد از سرقت اموال وی و آزار و اذیت او را رها کردند”.

حاجی رضا شاه کرمی ادامه داد: “بعد از شکایت این خانم و دستگیری مجرمان، حکم اعدام در ملاء عام برای هر ۳ نفر صادر شد”.

وی ادعا کرد: “با توجه به قباحت عمل این ۳ نفر و ضرورت برخورد جدی با این گونه افراد و درسی عبرت شدن برای کسانی که چنین افکاری را در سر دارند حکم اعدام در ملاءعام اجرا شد”.

ممنوع الملاقات و تلفن؛ مهران امینی آذر در انفرادی های زندان ارومیه


مهران امینی آذر شهروند مهابادی که در جریان اعتراضات اخیر مهاباد بازداشت شده با پای شکسته و محروم از تلفن و ملاقات در سلول های انفرادی زندان مرکزی ارومیه نگهداری می شود.

مهران امینی آذر در جریان بازداشت به دلیل برخورد خودرو پلیس دچار شکستگی پا شد و پس از بازداشت و بازجویی در اداره اطلاعات ارومیه به سلول های انفرادی زندان مرکزی ارومیه منتقل شد، به وی اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی تفهیم شده است.

وی که تاکنون بیش از هفتاد روز در سلول انفرادی بوده است طی این مدت از تلفن و ملاقات محروم بوده و اوضاع جسمی مناسبی نیز ندارد.

لازم به یادآوری است که در یازدهم اردیبهشت و پس از مرگ مشکوک دختر جوانی به نام فریناز خسروانی در هتل تارای شهر مهاباد، این شهر صحنه اعتراضات و تجمعات خیابانی بود که به خشونت کشیده شد و منجر به بازداشت و زخمی شدن چندین نفر و مرگ یک تن از معترضان شد.

انتقال یک محکوم جهت اجرای اعدام در قم


یک محکوم به اعدام جهت اجرای حکم به سلول انفرادی زندان قم منتقل شد.

این زندانی که به اتهامات مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده قرار است سحرگاه فردا چهارشنبه هفتم مرداد ماه در محوطه زندان قم به دار اویخته شود

هویت این زندانی هنوز مشخص نیست و مسئولین و ارگان های قضایی نیز تاکنون در این باره اطلاع رسانی نکرده اند.

اعدام محکومین جرائم مواد مخدر در حالی ادامه دارد که لایحه مربوط به لغو مجازات اعدام برای مواد مخدر از مدت ها پیش قرار بود در صحن علنی مجلس مطرح شود.

تفهیم اتهام جدید در زندان؛ گزارشی از وضعیت علیرضا رسولی


مسئولین زندان مهاباد ضمن تشکیل پرونده جدید برای علیرضا رسولی با صدور حکم عدم تحمل کیفر این زندانی سیاسی مخالفت کرده اند.

علیرضا رسولی اخیرا با اعزام به شعبه ۲ بازپرسی مهاباد از سوی بازپرس ظاهری به اتهام اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی تفهیم اتهام شده است، دلیل این اتهام نیز ارتباطات و ارسال اخبار به خارج از زندان عنوان شده است.

از سوی دیگر مسئولین زندان با درخواست صدور حکم عدم تحمل کیفر وی نیز در حالی مخالفت کرده اند که این زندانی سیاسی، با مشکلات جسمى کاملا جدى از قبیل عفونت ریه، مشکلات زانو و نوعى بیمارى تحلیل بافت هاى استخوانى روبرو است که در حال پیشرفت است و تحلیل بافت هاى استخوانى در حال سرایت به سایر بخش هاى بدن وى است.

وی پس از پیشرفت بیماری، در اعتراض به عدم رسیدگی پزشکی و ممانعت از اعزام به بیمارستانی خارج از زندان، دست به اعتصاب غذا زده بود که به همین دلیل مدت بیست روز در انفرادی و اعتصاب غذا به سر برد.

از نزدیکان این زندانی سیاسی، پیشتر درباره شرایط جسمی علیرضا رسولی گفته بود: “علیرضا از بیماری جدی و ناشناخته تحلیل بافت های استخوانی رنج می برد که در حال سرایت به بخش های مختلف بدن وی است، پزشک زندان ارومیه بعد از دیدن عکس ام آر آی صراحتا گفت که از اینکه وی هنوز روی پاهایش راه می رود تعجب می کند و به عنوان کسی که از نزدیک با وی زندگی کرده ام می توانم بگویم علیرضا را فقط روحیه سرپا زنده نگه داشته است.”

علیرضا رسولى در دوازده مرداد ١٣٩١ درپى شرکت در تجمعات مسالمت آمیز مختلف بازداشت و به اداره اطلاعات مهاباد و سپس زندان مهاباد منتقل شد، وى در شعبه یک دادگاه انقلاب به اتهام تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه امنیت ملى از طریق اجتماع و تبانى و هوادارى و عضویت در گروه پژاک محاکمه شد، وى از اتهام عضویت در گروه پژاک تبرئه شد و برای سایر اتهامات جمعا به سه سال و نیم حبس تعزیرى محکوم شد که در دادگاه تجدید نظر نیز عینا تأیید شد.

این زندانى سیاسى با قطعى شدن حکم در هفدهم اسفند ٩٢ به زندان ارومیه تبعید شد و در فروردین ماه ٩٣ مجددا به زندان مهاباد منتقل شد.

نه زندانی در ندامتگاه مرکزی کرج اعدام شدند


نه زندانی محکوم به اعدام سحرگاه امروز در زندان ندامتگاه مرکزی کرج کرج به دار آویخته شدند.

حکم این نه تن که همگی با اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، در ساعات اولیه امروز دوشنبه پنجم مردادماه در محوطه زندان ندامتگاه مرکزی کرج اجرا شد.

امید محمدی دارا، مصطفی غفارزاده، امیدرضا کرم پور، شهریار حسن زاده، حسین افغان، یاره حسن زاده، ساسان سالاری، میثم حسنی نژاد و امان الله بلوچ زهی نام نه زندانی است که امروز اعدام شده اند.

درباره روند بازداشت تا صدور و اجرای حکم این زندانیان تاکنون از سوی هیچ یک از مسئولین و ارگان های قضایی اطلاع رسانی و شفاف سازی نشده است

با پایان ماه رمضان روند اجرای احکام اعدام در حالی آغاز شده است که لایحه لغو مجازات اعدام برای مواد مخدر از مدت ها پیش قرار بود در صحن علنی مجلس مطرح شود، امری که هنوز عملی نشده است.

اعدام دست کم دو زندانی در قزلحصار


 دست کم دو زندانی صبح امروز در زندان قزلحصار کرج به دار آویخته شدند.

صبح امروز دوشنبه پنج مردادماه حکم اعدام دو محکوم جرائم مواد مخدر به نام های فیروز نوری مجد و سعید گنجی (گنجوی) در محوطه زندان قزلحصار کرج اجرا شد.

خانواده های این زندانیان دیروز جهت انجام آخرین ملاقات به زندان قزلحصار فراخوانده شده بودند.

همچنین گزارش های دیروز از انتقال تعداد بیشتری از محکومین از جمله فردی به نام محرم کریمی به انفرادی حکایت داشت ولی تا لحظه تنظیم گزارش اعدام آنها به تایید منابع هرانا نرسیده است.

لازم به یادآوری است مسئولین و ارگان های رسمی قضایی درباره اعدام و روند بازداشت تا صدور و اجرای حکم این زندانیان هیچ گونه اطلاع رسانی و شفاف سازش نکرده اند.

۱۳۹۴ مرداد ۴, یکشنبه

تهران - ساخت زندان جدید در فشافویه با ظرفیت ۱۰هزار زندانی



یکشنبه 4مرداد 94 - رژیم ولایتفقیه از ترس بحرانهای گریبانگیر نظام و گسترش اعتراضات مردمی، اقدام به ساختن زندانی در جنوبیترین منطقه تهران بهنام زندان فشافویه با ظرفیت 10هزار زندانی کرده است. این زندان به مساحت حدود 110 هکتار میباشد.

۱۳۹۴ مرداد ۳, شنبه

بيزينس اينسايدر: موج اعدامها در ايران


بيزينس اينسايدرانگلستان نوشت رژيم ايران كه اخيرا توافق اتمي را با كشورهاي 5+1 به امضا رسانده است موج اعدامها راه انداخته است. اين رژيم از شروع سال ميلادي تا كنون در حدود 700 نفر را اعدام كرده است.

رژيم ايران بعد از توافق اتمي براي اينكه به مخالفان خود نشان دهد كه امضاي توافق اتمي به معني گشايش سياسي در داخل ايران نيست احتمالا شروع به سركوب داخلي كرده است. دولت ايران ميخواهد مطمئن شود كه كوتاه آمدنش در مقابل ديگر كشورها در مساله اتمي راه به تضيف موقعيت رژيم در داخل ايران نخواهد برد. 

انتقال دو زندانی جهت اجرای حکم اعدام در میناب


 دو زندانی محکوم به اعدام جهت اجرای حکم به سلول های انفرادی زندان میناب منتقل شدند.

این دو زندانی به نام های فامیل امیری و گرندیش اهل استان سیستان و بلوچستان به اتهام حمل ۲۰ کیلوگرم ماده مخدر کراک به اعدام محکوم شده اند و قرار است حکم آنها سحرگاه فردا یکشنبه چهارم مرداد اجرا شود.

با پایان یافتن ماه رمضان اجرای احکام اعدام در زندان های مختلف مجددا از سر گرفته شده است و مسئولین و ارگان های قضایی هنوز در این باره اطلاع رسانی نکرده اند.

انتقال علی اکبر باغانی به بند سیاسی زندان رجایی شهر



علی اکبر باغانی معلم زندانی و نایب رئیس کانون صنفی معلمان به سالن ۱۲ بند سیاسی-امنیتی زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.

این معلم زندانی که پیش از این در بند ۳ زندان رجایی شهر کرج همراه با مجرمان عادی نگهداری می شد، بعد از ظهر امروز به سالن ۱۲ این زندان انتقال یافت.

علی اکبرباغانی نایب رییس هیات مدیره کانون صنفی معلمان ایران، چهارم خرداد ماه سال جاری پس ازحضوردردادسرای زندان اوین، بازداشت و برای اجرای حکم به زندان رجایی شهرمنتقل شد.

گفتنی است در سال هشتاد و نه و پس از نشست شورای مرکزی، آقایان اسماعیل عبدی در اداره آموزش و پرورش اسلامشهر، محمود بهشتی لنگرودی و علی اکبر باغانی در تهران دستگیر و روانه ی بازداشت در بند ۲۰۹ اوین شدند، هر یک حدود دو ماه در زندان اوین بند ۲۰۹ به شکل انفرادی گذراندند. و پس از آن با قرار وثیقه هایی سنگین آزاد شدند.

علی اکبر باغانی، دبیر کل کانون صنفی معلمان ایران در رابطه با پرونده سال ۸۹ خود از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی، به اتهام تبلیغ علیه نظام به یکسال حبس تعزیری و ۱۰ سال تبعید به شهرستان زابل محکوم گردید.

محکومیت قبلی وی در خصوص اعتراضات سال ۱۳۸۵ معلمان در مقابل مجلس شورای اسلامی که در آن به ۵ سال حبس تعلیقی محکوم شده بود نیز با تائید محکومیت پرونده سال ۸۹ در دادگاه تجدید نظر به حبس تعزیری تبدیل شده و وی در مجموع دو پرونده میبایست شش سال حبس تعزیری و ۱۰ سال تبعید به شهرستان زابل را تحمل کند.

حاد شدن بیماری قلبی افشین بایمانی در زندان رجایی شهر


با حاد شدن بیماری قلبی افشین بایمانی و عدم امکان مراجعه به بیمارستانی خارج از زندان، این زندانی سیاسی در آستانه شانزدهمین سال زندان در شرایط دشواری قرار گرفته است.

افشین بایمانی به تشخیص پزشکان زندان نیاز به انجام عمل قلب باز دارد ولی از آنجا که خانواده وی ساکن شهرستان اند، به دلیل بعد مسافت و مشکلات مالی خانواده تاکنون امکان هماهنگی های لازم برای ادامه درمان در خارج از زندان را پیدا نکرده اند.

افشین بایمانی که متأهل و پدر دو فرزند است در شهریور ماه وارد شانزدهمین سال حبس خود می شود و تحمل ۱۵ سال حبس در زندان های اوین و رجایی شهر علاوه بر مشکلات جسمی نظیر بیماری قلبی و سنگ کلیه برای وی، مسائل عدیده ای را نیز برای همسر و دخترش ایجاد کرده است.

زندانی میانسالی که در زمان بازداشت جوانی بیست و چند ساله بود به دلیل دوری راه طی پانزده سال امکان ملاقات مستمر با همسر و فرزندانش را نیز نداشته است.

افشین بایمانی زندانی سیاسی سالن ۱۲ زندان رجایی شهر کرج، در ۱۵ شهریور ۱۳۷۹ به جرم کمک به فرار برادر خود «مهدی بایمانی» که با سازمان مجاهدین خلق مرتبط بود بازداشت و به اعدام محکوم شد، این حکم در دادگاه تجدید نظر تایید شد اما پس از ۶ سال حکم وی به حبس ابد تقلیل یافت، این زندانی هم اینک در آستانه ورود به شانزدهمین سال حبس خود در زندان رجایی شهر کرج می باشد.

۱۳۹۴ مرداد ۱, پنجشنبه

هشدار عفو بینالملل در مورد افزایش «چشمگیر» اعدام در ایران



سازمان عفو بینالملل در بیانیهای که روز پنجشنبه، اول مرداد، منتشر شد ضمن اشاره به این که در شش ماه گذشته حدود هفتصد نفر در ایران اعدام شدهاند، هشدار داد که اگر ایران با همین روند به اعدام کردن زندانیان ادامه دهد، تا پایان سال جاری میلادی، بیش از یک هزار نفر در ایران اعدام خواهند شد.

بر اساس این بیانیه، از اول ژانویه تا پانزدهم ژوئیه سال ۲۰۱۵، ۶۹۴ نفر در ایران اعدام شدهاند. یعنی روزانه بیش از سه نفر در ایران اعدام میشوند.

این در حالی است که دولت ایران شمار اعدامیان در شش ماه گذشته را ۲۴۶ نفر اعلام کرده است.

عفو بینالملل در بیانیه خود مینویسد که رقم مربوط به سال جاری میلادی در مقایسه با سال ۲۰۱۴ افزایش چشمگیری را نشان میدهد.

ایران در سال گذشته، ۷۵۳ نفر را اعدام کرده بود.

در همین زمینه معاون مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در سازمان عفو بینالملل میگوید: «افزایش سرسامآور اعدام در ایران در نیمه اول سال جاری میلادی، تصویر تیره و تاری از دستگاه قضایی ایران به دست میدهد که ماشین اعدامش آدمکشی را در مقیاس انبوه به اجرا گذاشته است.»

آن طور که در بیانیه سازمان عفو بینالملل آمده است، در سال جاری، ایران حتی در ماه رمضان که معمولا اعدامی در آن صورت نمیگیرد، چهار نفر را اعدام کرده است.

به گفته این سازمان، این اعدامها با استانداردهای جهانی همخوانی ندارد.

سال گذشته نیز احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران، در گزارش سالانه خود اعلام کرده بود که بیشتر اعدامها در ایران به دلیل مواد مخدر، روابط نامشروع، همجنسگرایی و اتهامهایی نظیر تهدید علیه امنیت ملی اجرا میشود «که تعریف مشخصی ندارند».

این در حالی است که به گفته عفو بینالملل هیچ مدارک و شواهدی در دست نیست که ثابت کند مجازات اعدام افراد را از دست زدن به قاچاق مواد مخدر یا جرائمی نظیر آن بازمیدارد.

ایران به لحاظ شمار اجرای مجازات اعدام بعد از چین در رتبه دوم قرار دارد، اما از نظر سرانه، رتبه اول را در جهان از آن خود کرده است.

یکسال حبس بیشتر برای مجید محمدی معین، روزنامه نگار دربند


مجید محمدی معین، روزنامه نگار محبوس در پرونده جدیدی به تحمل یک سال حبس بیشتر محکوم شد.

مجید محمدی معین، روزنامه نگار دربند که از بهمن ماه سال ۸۹ محکومیت چهارساله خود در زندان اوین را سپری می کند در پی پرونده جدیدی به تحمل یکسال حبس تعزیری به اتهام تبلیغ علیه نظام محکوم شد.

آقای محمدی معین، در سال ۹۳ در حالیکه در زندان به سر می برد به تبلیغ علیه نظام متهم و سپس به یکسال حبس تعزیری محکوم شد، حکم صادره پس از اعتراض نامبرده در شعبه ۳۶ تجدیدنظر استان تایید و در روزهای اخیر به نامبرده در زندان ابلاغ گردید، حکم صادره میزان مدتی که نامبرده در زندان خواهد بود را افزایش میدهد.

مجید محمدی معین، خبرنگار روزنامه بیان و سلام و مدیر کمیته اقتصادی انجمن ورزشی نویسان جوان به اتهام اجتماع و تبانی و اقدام علیه امنیت ملی به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده بود و از سال ۸۹ در زندان به سر می برد.

۱۳۹۴ تیر ۳۱, چهارشنبه

واشینگتن پست از سازمان ملل برای آزادی جیسون رضاییان درخواست کمک کرد



روزنامه واشینگتن پست با برپایی کارزاری به منظور آزادی جیسون رضاییان، گزارشگر این رسانه که در ایران بازداشت شده است، خواستار مداخله و کمک شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در این زمینه شد.

این روزنامه روز چهارشنبه ۳۱ تیر اعلام کرد که دادخواستی را به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه داده که در آن خواستار افزایش فشار جامعه جهانی به حکومت ایران در رابطه با جیسون رضاییان شده است، روزنامهنگاری که از ۳۶۵ روز گذشته در زندانهای جمهوری اسلامی به سر میبرد.

روزنامه واشینگتنپست در دادخواست خود از بازداشت آقای رضاییان به عنوان امری «غیرقانونی و خودسرانه» نام برده و یادآور شده که تا به حال هیچ روزنامهنگار غربی در جمهوری اسلامی ۳۶۵ روز زندانی نبوده است.

جیسون رضاییان ۳۹ ساله، متولد کالیفرنیا که تابعیت دوگانه ایرانی آمریکایی دارد، روز ۳۱ تیر پارسال همراه با همسرش، یگانه صالحی، بازداشت شد.

خانم صالحی چندی بعد آزاد شد، اما آقای رضاییان که از دو سال قبل از بازداشت خود به عنوان خبرنگار واشینگتن پست در ایران فعالیت میکرد، به اتهام «جاسوسی به نفع آمریکا» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام ایران» در زندان باقی مانده است.

این در حالی است که دولت ایالات متحده و از جمله شخص باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، بارها اتهامهای وارده علیه جیسون رضاییان را رد کرده و خواستار آزادی او شدهاند.

آقای رضاییان تاکنون در سه جلسه دادگاه برای بررسی اتهامات مطرح شده از سوی دستگاه قضایی ایران حضور یافته است و آنگونه که وکیل وی اعلام کرده، جلسه بعدی دادگاه که هنوز زمان دقیق آن معلوم نیست، احتمالا آخرین جلسه بررسی این پرونده باشد.

اما مارتین بارون، دبیر اجرایی واشینگتن پست، این دادگاه را «جعلی» نامیده است.

وی همچنین نحوه برخورد قوه قضاییه ایران با پرونده آقای رضاییان را نمادی از «سوءرفتار» این نهاد قضایی دانسته است.

مارتین بارون تاکید کرده که تاکنون هیچ مدرکی از جیسون رضاییان مبتنی بر جاسوسی یا در رابطه با اتهامات دیگر به دست نیامده و اساسا او هیچ کار خطایی انجام نداده، بلکه هر آن چه کرده در مقام روزنامهنگاری سختکوش و بیطرف بوده است».





تظاهرات در كانادا در همبستگى با معلمان در ايران



روز سه شنبه 21 ژوئيه همزمان با شروع هفتمين كنگره جهاني بين الملل آموزش در اتاوا كه در آن نمايندگان بيش از 396 سازمان و اتحاديه صنفي از 171 كشور جهان شركت دارند، جمعي از ايرانيان آزاده، هواداران سازمان مجاهدين خلق ايران در   مقابل محل برگزاري اين كنگره دست به تجمع و تظاهرات زدند تا خواستار آزادي معلمان زنداني و پايان دادن به سركوب معلمان در ايران و همچنين تامين خواسته هاي صنفي معلمان زحمتكش است.
اين تظاهرات در شرايطي برگزار شد كه “بين الملل آموزش” دست به يك كارزار بين المللي براي آزادي اسماعيل عبدي دبيركل كانون صنفي معلمين در ايران زده است. اسماعيل عبدي زمانيكه براي گرفتن ويزا جهت شركت در كنگره جهاني معلمين در كانادا قصد خروج از ايران را داشت توسط رژيم آخوندي ممنوع الخروج اعلام شد و به زندان اوين برده شد. 
تعدادي ديگر از معلمان نيز به جرم آخوند ساخته “تبليغات عليه نظام و فعاليت عليه امنيت ملي” در زندان بسر ميبرند منجمله رسول بداقي، علي اكبر باغاني، محمود باقري، عليرضا قنبري و عليرضا هاشمي.
ايرانيان آزاده با سر دادن شعارهای؛  
معلم زنداني آزاد بايد گردد
زنداني سياسي آزاد بايد گردد
معلم بيدار است، از تبعيض بيزار است
معلم بيدار است، از سركوب بيزار است
معلم فرياد ميزنه، رسانه سانسور ميكنه
معلم چي ميگه؟ خط فقر سه ميليون، حقوق ما يه ميليون.
معلمين ايران، مجاهدين يارتان، مشعل پيكارتان
صداي معلمين سركوب شده در داخل ميهن را منعكس كردند

ده محکوم به قصاص در زندان رجایی شهر کرج به دار آویخته شدند


سحرگاه امروز ده زندانی متهم به قتل عمد در زندان رجایی شهر کرج به دار آویخته شدند.

 در حالی که قرار بود ۱۴ زندانی که درپروندههای جداگانه مرتکب قتل عمد شده بودند پای چوبه دار بروند یکی از آنها موفق به جلب رضایت شد و سه محکوم دیگر نیز مهلت گرفتند ولی ده زندانی دیگر در سحرگاه امروز به دار آویخته شدند.

رسانه ها و نهادهای وابسته قضائی هویت اعدام شدگان را اعلام نکردند و اطلاعاتی از پرونده های آنان در دست نیست.

لازم به یادآوری است موج گسترده اعدام در ایران در پی شروع ماه رمضان فروکش کرده بود و با پایان این ماه زندانیان و گروههای مدافع حقوق بشر بیم شروع مجدد آن را دارند.


تجمع سکوت معلمان؛ ده ها معلم به بازداشتگاه منتقل شدند


ده ها معلم طی تجمع سکوت معلمان در مقابل مجلس بازداشت و به بازداشتگاه پلیس امنیت واقع در خیابان عباس آباد منتقل شدند.

 تجمع سکوت معلمان در ۳۱ تیرماه تحت تدابیر امنیتی شدید برگزار شد و تعداد زیادی از معلمان پس از بازداشت به بازداشتگاه پلیس امنیت واقع در خیابان عباس آباد (وزرا) منتقل شدند، نام هاشم خواستار نیز در میان بازداشت شدگان به چشم می خورد.

همسر هاشم خواستار با تأیید این خبر به هرانا گفت: “حدود دویست تن از معلمان بازداشت شده اند و با ون های پلیس به بازداشتگاه پلیس امنیت واقع در وزرا منتقل شده اند و هنوز مشخص نیست قرار است آزاد شوند یا خیر.”

به گفته وی با وجود تدابیر امنیتی شدید برخورد نیروی انتظامی با بازداشت شدگانن بد نبوده ولی افرادی با مسئولیت نامشخص و اغلب کم سن و سال قصد بدرفتاری با معلمان و بازداشت شدگان را داشته اند.

علی مطهری نماینده مجلس نیز در واکنش به بازداشت معلمان طی مطالبی انتقادی گفته است که این بازداشت ها به تشدید مشکلات دامن می زند.

تجمع سکوت معلمان در پیگیر خواسته های صنفی و درخواست آزادی فعالان صنفی و دبیر کل زندانی کانون صنفی معلمان برگزار شده است.

برگزاری دادگاه آرش صادقی؛ گلرخ ابراهیمی غیابی محاکمه شد


دومین جلسه رسیدگی به اتهامات آرش صادقی و گلرخ ابراهیمی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب برگزار شد.

روز سه شنبه سی ام تیرماه دومین جلسه دادگاه آرش صادقی و گلرخ ابراهیمی در حالی برگزار شد که گلرخ ابراهیمی به دلیل عمل جراحی و بستری بودن در بیمارستان در جلسه حضور نداشت.

مطابق مدارک پزشکی ارائه شده باید جلسه رسیدگی به اتهامات گلرخ ابراهیمی باید تجدید می شد ولی با مخالفت قاضی صلواتی و نماینده دادستان، بدون حضور وی کیفرخواست قرائت و محاکمه به صورت غیابی انجام شد.

اتهامات این زوج تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به مقدسات و توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی ذکر شده است.

آرش صادقى و گلرخ ابراهیمی پانزدهم شهریورماه سال ۱۳۹۳ در محل کار بازداشت شدند، گلرخ ابراهیمی بیست روز در بازداشت موقت بود و با تودیع وثیقه آزاد شد، آرش صادقی نیز پس از شش ماه بازداشت به قید وثیقه آزاد شد.

۱۳۹۴ تیر ۳۰, سه‌شنبه

تظاهرات در مقابل سفارت آمریکا در لاهه در محکومیت محاصره ضدانسانی لیبرتی



اشرف نشانان در لاهه روز پنجشنبه ۲۵ تیر، در اعتراض و محکوم کردن به تشدید محاصره ضدانسانی مجاهدان اشرفی در زندان لیبرتی در مقابل سفارت آمریکا دست به تظاهرات زدند.

شرکت کنندگان از سازمان ملل و آمریکا خواستار اقدام فوری به التزامات خود برا ی لغو محاصره مجاهدان آزادی شدند.

مبتلا به آسم و مشکلات تنفسی؛ گزارشی از وضعیت ندا مستقیمی در اوین

ندا مستقیمی، از حامیان مادران پارک لاله و زندانی سیاسی، با تشدید آسم و مشکلات تنفسی، شرایط دشواری را در بند زنان زندان اوین تجربه می کند.یکی از نزدیکان وی درباره آخرین وضعیت این فعال مدنی گفت: “ندا مستقیمی همچنان در بند زنان زندان اوین است و با توجه به اینکه از بیماری آسم رنج می برد، در تلاش هستند که برای ایشان عدم تحمل کیفر بگیرند.”

ندا مستقیمی از حامیان مادران پارک لاله، پیش از ظهر دوشنبه ١۴ اردیبهشت، توسط نیروهای امنیتی در محل کارش بازداشت شد و برای تحمل حبس سه ساله راهی زندان اوین شد.

وی پیشتر در آذرماه ١٣٨٩ در جریان بزرگداشت سالروز تولد «امیرارشد تاجمیر» در بهشت زهرا بازداشت و به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» به سه سال حبس محکوم شده و با وثیقه ۱۰۰ میلیونی تا زمان اجرای حکم آزاد شد.

امیرارشد تاجمیر، گوینده و مجری رادیو و تلویزیون بود که روز عاشورای ۱۳۸۹ و در جریان اعتراضات به انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۸ کشته شد.

بهگفته یکی از نزدیکان ندا مستقیمی دلیل اتهامات او، فعالیتهایی در «حمایت و همدردی» با خانوادههای زندانیان سیاسی و خانوادههای قربانیان اعتراضات سال ۱۳۸۸ بوده است.

مادران پارک لاله  در جریان رویدادهای پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران در سال ۱۳۸۸ شکل گرفت و هدف از تشکیل آن پیگیری وضعیت فرزندان بازداشتشده و یا ناپدیدشده این مادران بود، گروهی از مادران زندانیان سیاسیای که در دهه ۶۰ اعدام شده بودند نیز با مادران پارک لاله همکاری میکنند.