۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۱, شنبه

کارگر زندانی آزاد باید گردد، شعار کارگران معترض در مراسم فرمایشی تشکل دولتی خانه کارگر در تهران



امروز شنبه 11اردیبهشت 95 در مراسم فرمایشی تشکل حکومتی خانه کارگر بهمناسبت  جهانی کارگر در تهران، کارگران به جان آمده شعار میدادند: کارگر زندانی آزاد باید گردد.

این مراسم دولتی که پس از راهپیمایی از خیابان ابوریحان تا تقاطع طالقانی، چهار راه ولیعصر برگزار شد، توسط انبوهی از مأموران سرکوبگر کنترل میشد تا مهار اوضاع از دست در نرود. با این حال در این مراسم فرمایشی و هنگام سخنرانی گردانندگان آن، شعار کارگر زندانی آزاد باید گردد، توسط کارگران معترض سر داده شد. این کارگران همچنین دست نوشتههایی همراه داشتند که برخلاف دست نوشتهها و پلاکاردهای رسمی مراسم بود از جمله:
بزرگترین منکر در جامعه بیکاری است
امنیت شغلی احیا باید گردد، قرارداد موقت ملغی باید گردد
اشتغال، امنیت، معیشت حق مسلم ماست
قرارداد موقت نظام برده داری.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۸, چهارشنبه

نامه کارشناسان سازمان ملل: به وضعیت زندانیان سیاسی ایران فوری رسیدگی کنید



گروهی از کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار رسیدگی فوری به وضعیت مدافعان حقوق بشر، وکلا و فعالان سیاسی بیمار در زندانهای ایران شدند.

در این نامه که روز چهارشنبه در ژنو منتشر شد و از جمله به امضای احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران رسید، عدم رسیدگی مناسب به وضعیت زندانیان سیاسی بیمار نوعی شکنجه توصیف شده که جان این زندانیان را به خطر می اندازد.

در این نامه به نام زندانیان سیاسی بیمار از جمله محمد حسین رفیعی، نرگس محمدی، حسین کاظمینی بروجردی، حسین رونقی ملکی، عبدالفتاح سلطانی، کمال فروغی و امید کوکبی اشاره شده است.

کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل خواستار احترام مقامات ایران به قوانین بین المللی و قوانین داخلی ایران در مورد زندانیان بیمار شده اند.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۷, سه‌شنبه

احسان صفرزایی به پنج سال زندان و آفرین‌چیت‌ساز، خبرنگار روزنامه ایران، به ۱۰ سال زندان محکوم شده‌اند



پس از ماهها بازداشت، آفرین چیتساز، احسان مازندرانی، داود اسدی و احسان صفرزایی، چهار روزنامهنگاری که رسانههای ایران متهم امنیتی نامیدهاند، به مجموعا ۲۷ سال حبس تعزیری متهم شدند.

محمود علیزاده طباطبایی که وکالت تمامی این افراد جز احسان صفرزایی را بر عهده دارد، ظهر روز سهشنبه، هفتم اردیبهشت، به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گفت که آفرین چیتساز به ده سال زندان، احسان مازندرانی به هفت سال زندان و داود اسدی نیز به پنج سال حبس تعزیری محکوم شدهاند.

همچنین ایمان میرزازاده، وکیل مدافع احسان صفرزایی، میگوید که موکلش به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.

اتهام آقای صفرزایی «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت» کشور عنوان شده است. آقای میرزازاده میگوید که در روزهای آتی لایحه اعتراضی به این حکم را به دادگاه ارسال خواهد کرد تا در حکم موکلش تجدیدنظر شود.

محمود علیزاده طباطبایی پیشتر اعلام کرده بود که اتهام مشترک تمامی این دستگیرشدگان «فعالیت تبلیغی علیه نظام، اجتماع، تبانی و اقدام علیه امنیت ملی» کشور است.

برخی از آنها به نشر اکاذیب نیز متهم شدهاند و آفرین چیتساز به ارتباط با دولتهای بیگانه نیز متهم است.

احسان مازندرانی، مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان، آفرینچیتساز، خبرنگار روزنامه دولتی ایران، احسان (سامان) صفرزائی، خبرنگار سابق روزنامه اعتماد و خبرنگار پارهوقت ماهنامه اندیشه پویا، داود اسدی، روزنامهنگارهمراه با عیسی سحرخیز، روزنامهنگار مستقل، روز یازدهم آبانماه سال ۹۴ دستگیر شدند. علیرغم صدور حکم برای چهار تن از این افراد، عیسی سحرخیز همچنان منتظر دریافت حکم خود است.

یک روز پس از انجام این دستگیری، سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی مسئولیت این بازداشتها را بر عهده گرفته و اعلام کرد که این افراد از اعضای شبکه نفوذی وابسته به دولتهای آمریکا و انگلیس بودند.

بیست روزنامهنگار نیز در روزهای بعد برای ارائه توضیحات احضار شدند.

حکم سنگین این افراد پس از نزدیک به شش ماه در حالی صادر میشود که علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، روز ۱۹ آبانماه سال گذشته اعلام کرده بود که آزادی آنها زمان زیادی نخواهد برد و مشکلی نخواهند داشت.

غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضاییه ایران، در نشست خبری این هفته خود به صدور حکم برای چهار متهم از پنج متهم این پرونده اشاره کرده و گفته بود که احکام در حضور وکلای این افراد صادر شده است.

امید کوکبی در زندان به سرطان مبتلا شده و یک کلیه او را از بدنش خارج کرده‌اند



دکتر فیروز نادری، دانشمند برجسته ایرانی آمریکایی با انتقاد از وضعیت امید کوکبی رفتار جمهوری اسلامی ایران را در قبال نخبگان زیر سوال برد.

فیروز نادری، از مدیران ارشد پیشین سازمان فضایی آمریكا(ناسا) با انتشار عکسی از امید کوکبی روی تخت بیمارستان در صفحه فیسبوک خود رئیس جمهوری اسلامی ایران را مخاطب قرار داد و با اشاره به دعوت او از نخبگان ایرانی برای بازگشت به کشورشان پرسید: " آیا ایران از دانشمندان خود این گونه قدردانی میکند؟ چند نفر دیگر را میخواهید بازداشت کنید؟"

آقای نادری می گوید "عدهای میگویند به ایران برگرد و به میهن خودت خدمت کن." او با طعنه جواب داده: "اول امید را آزاد کنید بعد سایرین را دعوت کنید."

این دانشمند سرشناس ایرانی تبار کامنتی به مطلب خود اضافه کرده و با مقایسه رفتار ایران و آمریکا نوشته است: "کشور محل زندگیام، آمریکا، با من -و بسیاری مثل من- رفتاری استثنایی داشته است. بنابراین غم انگیز است وقتی میبینی ایران نمیتواند از داشتههایش محافظت کند. یک کشور مثل آمریکا نام شما را روی یک سیارک میگذارد، یک کشور مثل ایران شما را با زنجیر به تخت بیمارستان میبندد."

در فروردین ماه امسال برای قدردانی از زحمات دکتر فیروز نادری مدیر اکتشافات منظومه شمسی سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، یک سیارک به نام نادری نامگذاری شد.


​امید کوکبی، ۳۱ ساله، از دانشجویان نخبه فارغ التحصیل دانشگاه شریف است که دوره دکترای فیزیک اتمی را در دانشگاه آستین تگزاس آمریکا میگذراند. او پس از سفر به ایران و در هنگام بازگشت به آمریکا در بهمن ماه ۱۳۸۹ بازداشت شد.

آقای کوکبی که حتی نتوانسته یک روز از مرخصی استفاده کند و با محدودیتهای دسترسی به پزشک و خدمات درمانی مواجه بود، مبتلا به سرطان شده و به تازگی پزشکان یک کلیه او را از بدنش خارج کردهاند.

امیدکوکبی به اتهام "ارتباط با دولتهای متخاصم"، به ۱۰ سال حبس محکوم شده و در نامهای که از زندان اوین به بیرون فرستاد، گفت علت دستگیری او رد پیشنهاد همکاری در یک پروژه هستهای ایران بوده است.

کاربران ایرانی توییتر روز دوم اردیبهشت ماه موفق شدند با یک توفان توییتری نام امید کوکبی را در صدر هشتگهای مورد استفاده در این شبکه پرطرفدار بنشانند.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۶, دوشنبه

عدم اجرای اصل تفکیک جرایم و رنج مضاعف زندانیان سیاسی رجایی شهر کرج


علیرغم ادعاهای مکرر سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در مورد رعایت اصل تفکیک جرایم در زندانها، تعداد زیادی از زندانیان سیاسی یا امنیتی کشور به زندان رجایی شهر کرج که محل نگهداری متهمان جرایم خشن است تبعید شده اند، این تبعید برای دسته ای از زندانیان که در درون زندان نیز با رنج مضاعف جدا نگهداری شدن از سایر زندانیان سیاسی روبه رو هستند بیشتر است. دست کم ۲۰ زندانی در این زندان خارج از محل اختصاص داده شده به زندانیان سیاسی و با مشکلات فرآوان نگهداری میشوند.

 سازمان زندانها در سال ۹۱ مدعی تحقق کامل اجرای اصل تفکیک جرایم در زندانهای بزرگ ایران شد، به گفته رئیس وقت سازمان، زندانهای بزرگ کشور دارای طبقه بندی کلی هستند مثلا زندان رجایی شهر کرج به زندانیان جرایم خشن و زندان تهران بزرگ به زندانیان جرایم سرقت تعلق گرفته اند، همچنین این سازمان مدعی شد در بندهای داخلی زندان نیز به تفکیک جرایم و سوابق افراد سالن های مختلف و تفکیک شده ای در نظر گرفته شده است.

علیرغم گذشت چند سال از این ادعا تعداد زیادی از زندانیان سیاسی و امنیتی به زندان رجایی شهر کرج تبعید شده اند. علاوه بر اینکه تبعید زندانی سیاسی به زندانی که محل نگهداری زندانیان جرایم خشن است نافی اصل تفکیک جرایم محسوب میشود، زندانیان عقیدتی و امنیتی زیادی به هدف محدودسازی و افزایش فشارها در خارج از بند زندانیان سیاسی این زندان و بصورت پراکنده در سالن های مختلف نگهداری میشوند. این موضوع موجب رنج مضاعف زندانیان سیاسی تبعید شده به این زندان شده است.

گزارش پیش رو حاوی مشخصات ۲۰ زندانی سیاسی-امنیتی شناسایی شده زندان رجاییشهر کرج توسط گزارشگران هرانا است که بر خلاف اصل تفکیک جرائم، به تصمیم مسئولین زندان در بندهای عادی نگهداری میشوند.

تعدادی از زندانیان سیاسی به همراه محکومین اعدامی و جرائم خشن از جمله آدمربائی، تجاوز یا قتل ایام محکومیت خود را سپری می کنند.

زندانیان تبعیدی ساکن در بندهای غیر از بند سیاسی رجایی شهر علاوه بر رنج مضاعف از بابت ازدحام جمعیت و شرایط بهداشتی، تا کنون چندین بار از سوی زندانیان عادی مورد ضرب و شتم واقع شده اند. اعتراضهای مکرر آنان برای انتقال به بند سیاسی نیز تاکنون بینتیجه بوده است.

بسیاری از زندانیان معتقدند این نگهداری های رنج آور به تصمیم رئیس زندان اعمال میشود.

لیست مشخصات زندانیان تبعیدی که در تبعیدگاه خود از بابت عدم رعایت اصل تفکیک جرائم دچار رنج مضاعف و ناامنی شده اند با ذکر نام بند محل نگهداری در پی می آید؛
بند یک

در بند یک بیش از ۴۰۰ زندانی محکوم به اعدام وجود دارد که دو زندانی سیاسی به نامهای «یاسر حمیدی شهرابی» و «مهدی عظیمی» هر دو به اتهام «توهین به مقدسات» با محکومیت دوسالونیم حبس نگهداری میشوند.

بند دو

در بند دو (دارالقرآن) همراه نزدیک به صد متهم زیر حکم اعدام، زندانیان سیاسی-امنیتی «علی مشهدی» با اتهام «اجتماع و تبانی» با محکومیت چهار سال حبس و «رضا کاهه» و «ناصر محمدی» با اتهامات  امنیتی، نگهداری می شوند.

بند سه

در این بند دست کم ۲۰۰ زندانی محکوم به اعدام با جرایم خشن از جمله قتل و آدم ربایی نگهداری میشوند. «ایرج حاتمی» با اتهامات امنیتی محکوم به ۱۰ سال حبس، «علی اکبر اردشیر» با اتهام «اجتماع و تبانی» با محکومیت ۵ سال حبس، «اردشیر شهنواز» با اتهام «اجتماع و تبانی» با محکومیت ۵ سال حبس نگهداری میشوند.

بند ده

پیش از این، این بند برای متهمین با حکم زیر یکسال استفاده میشد اما اخیرا علاوه بر زندانیانی سیاسی، تعدادی از زندانیان زیر حکم اعدام با اتهامات جرایم خشن نیز به آنجا منتقل شدهاند. لیست زندانیان عقیدتی-سیاسی در این بند عبارت است از:

«ارژنگ داوودی» با اتهام «هواداری از سازمان مجاهدین خلق» در آخرین حکم ۵ سال حبس تعزیری همراه با تبعید به زندان زابل
«بهنام ابراهیم زاده» با اتهاماتی از قبیل «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی و خارجی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» با محکومیت ۷ سال و ۱۰ ماه و ۱۵ روز حبس تعزیری
«سهیل بابادی» با اتهاماتی نظیر «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و توهین به رهبری» با محکومیت ۱۲ سال
«ابراهیم فیروزی» با اتهام «تبلیغ مسیحیت» و با محکومیت ۵ سال حبس
«احمد کریمی» با اتهام «ارتباط با انجمن پادشاهی ایران» و با محکومیت ۱۵ سال حبس
«فرید آزموده» با اتهامات امنیتی و با محکومیت ۵ سال حبس
«بهزاد ترحمی» با اتهامات امنیتی و با محکومیت ۵ سال حبس
«علیرضا فراهانی» با اتهامات امنیتی و با محکومیت ۵ سال حبس
«هادی اقبالی» با اتهاماتی چون «توهین به رهبری و توهین به ریاست جمهوری و تبلیغ علیه نظام» و با محکومیت هشت سالونیم حبس.
همچنین گفته میشود در این بند تعدادی از هواداران محمدعلی طاهری بنیانگذار عرفان حلقه نیز نگهداری می شوند.

انتقال سه محکوم به انفرادی جهت اجرای حکم اعدام در زندان مرکزی زاهدان


سه زندانی محکوم به اعدام صبح امروز یکشنبه ۵ اردیبهشت ماه، جهت اجرای حکم، به انفرادی زندان مرکزی زاهدان منتقل شدند.

صبح امروز یکشنبه ۵ اردیبهشت ماه، “صادق ریگی” و “محمد سنجرانی” از بند سه و “جمشید دهواری” از بند هفت زندان مرکزی زاهدان به اتهام “قتل”، جهت اجرای حکم اعدام به قرنطینه منتقل شدند.

طی ماه گذشته این چندمین بار است که این سه زندانی برای اجرای حکم اعدام به قرنطینه زندان منتقل می شوند.

همچنین روز پنچشنبه دوم اردیبهشت ماه “جواد سنجی” اهل رفسنجان، به اتهام “مواد مخدر” در زندان مرکزی زاهدان اعدام شده است.

۱۳۹۵ فروردین ۲۵, چهارشنبه

اعدام جمعی ۸زندانی در زندان گوهردشت کرج



رژیم ضدبشری آخوندی امروز چهارشنبه 25فروردین95 هشت زندانی را در زندان گوهردشت کرج بهطور جمعی بهدار آویخت.
نام شش تن از اعدام شدگان از این قرار است
عباد محمدی
جواد صادقی
محمد جواد مظفری
مصطفی اجلالی
مهدی حق شناس
حمزه دولت آبادی

اعدام جمعی این زندانیان نیاز شدید آخوندها به ایجاد فضای رعب و وحشت را نشان میدهد بهویژه که پس از زهرخوران اتمی و تعمیق شقه در درون نظام ولایتفقیه، فضای جامعه بیش از پیش آماده اعتراضات ضدحکومتی است.

۱۳۹۵ فروردین ۲۴, سه‌شنبه

اتحادیه اروپا تحریم‌های حقوق بشری علیه ۸۲ مقام ایرانی را تمدید کرد



گزارشها حاکی است که اتحادیه اروپا تحریمها علیه ۸۲ مقام ایرانی که در نقض حقوق بشر در این کشور نقش داشته اند را تا سال ۲۰۱۷ تمدید کرده است.

به گزارش روز دوشنبه ۱۱ آوریل خبرگزاری آسوشیتدپرس، در حالی اتحادیه اروپا این تحریمها را تمدید کرده است که اخیرا تهران توانسته است که بر سر اختلافات خود با جامعه بین المللی در خصوص مناقشه هستهای به توافق برسد.

در سال ۲۰۱۱ اتحادیه اروپا ۸۲ تن از مقامهای ایران را به دلیل نقض حقوق بشر در فهرست تحریمی خود قرار داد. این تحریمها شامل توقیف اموال و دارایی و همچنین ممنوعیت سفر است.

محمد علی جعفری، فرمانده سپاه، حسن فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح، علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه، حسین طائب، رییس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، محمدرضا نقدی، فرمانده بسیج، اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده سابق نیروی انتظامی و همچنین صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، غلامحسین محسنی اژه ای، معاون اول رییس قوه قضاییه، سعید مرتضوی، دادستان پیشین تهران و چند قاضی دادگاههای انقلاب از جمله افرادی بودند که فهرست تحریمی اتحادیه اروپا قرار گرفتند.

اتحادیه اروپا پیشتر گفته بود، این افراد به دلیل« نقش جدی در نقض حقوق بشر» در ایران در فهرست تحریمها قرارگرفته اند.

در همین سال، آمریکا نیز شماری از مقامهای ایران را به دلیل نقض حقوق بشر در فهرست تحریمی خود قرار داد.

در حالی اتحادیه اروپا تحریمهای علیه ناقضان حقوق بشر در ایران را تمدید کرده که قرار است فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی این اتحادیه در ۲۸ فروردین ماه سال جاری از ایران دیدار کند.

این دومین سفر خانم موگرینی به تهران از زمان دستیابی به توافق هستهای بر سر برنامه هستهای ایران است.

مسئول سیاست خارجی این اتحادیه مردادماه سال گذشته پس از امضای توافق هستهای یا «برنامه جامع اقدام مشترک»، برجام، به ایران سفر کرده بود.

۱۳۹۵ فروردین ۲۱, شنبه

انتقال پیمان کوشک باغی به بند عمومی زندان اوین



پیمان کوشک  باغی زندانی بهایی، پس از گذشت حدود یک ماه تحمل سلول انفرادی به بند هشت زندان اوین منتقل شد.

پیمان کوشکباغی، شهروند بهایی که حدود یک ماه در سلول های انفرادی ۲۰۹ وزارت اطلاعات و ۲۴۰ قوه قضائیه نگهداری می شد امروز به بند عمومی هشت زندان اوین منتقل گردید.

لازم به ذکر است پیمان کوشکباغی، روز یکشنبه نهم اسفند ماه هنگامی که همراه فرزند شش سالهاش، بشیر، برای ملاقات همسرش “آزیتا رفیعزاده” به زندان اوین رفته بود، پیش از ورود به سالن ملاقات به وسیله سه فرد لباس شخصی بازداشت و برای اجرای حکم پنج سال حبس تعزیری به زندان منتقل شد.

در همین رابطه یکی از نزدیکان او میگوید: «بازداشت پیمان بدون احضار قبلی بود. به او حتی اجازه خداحافظی با همسرش را هم ندادند و او را بدون داشتن لباس مناسب زندان از فرزندش جدا و به مکانی نامعلوم بردند. پیمان پس از بازداشت آزیتا رفیع زاده، در آبان ماه سال جاری چندین مرتبه به معاون دادستان “حاجیلو” و رئیس اداره اجرای احکام “نصیرپور” مراجعه کرده و از ایشان درخواست کرده بود به دلیل شرایط روحی و کم سن و سال بودن فرزندش و نداشتن سرپرست، او “خودش” را با احضار و اطلاع قبلی روانه زندان کنند تا بتواند بشیر را آماده کند که حاجیلو به او گفته بود “برو، فعلا با تو کاری نداریم”. اما یکشنبه روزی به طور غیرمترقبه و پیش از ورود به سالن ملاقات، پیمان را در حضور فرزندش، بازداشت کردند.»

پیمان کوشکباغی و همسرش، آزیتا رفیعزاده در خرداد ماه سال ۹۰ هجری خورشیدی به اتهام “همکاری با دانشگاه مجازی بهاییان ایران موسوم به موسسه علمی آزاد”، دستگیر شدند. این زوج بهایی که در همین دانشگاه تحصیل کردهاند پس از فارغالتحصیل شدن در رشته مهندسی کامپیوتر، به تدریس آنلاین برای دانشجویان بهایی محروم از تحصیل پرداختند.

خانم آزیتا رفیع زاده از اساتید دانشگاه علمی آزاد (دانشگاه مجازی بهاییان ایران) به دلیل تدریس به جوانان بهایی به ۴ سال زندان محکوم شده و دوران محکومیت خود را در زندان اوین طی می کند و همسر وی پیمان کوشکباغی به ۵ سال زندان محکوم شده است.

۱۳۹۵ فروردین ۱۷, سه‌شنبه

عفو بین‌الملل خواستار آزادی فوری نرگس محمدی شد



سازمان عفو بینالملل روز دوشنبه در بیانیهای ضمن اعلام زمان برگزاری دادگاه نرگس محمدی در اردیبهشتماه خواستار آزادی فوری و بیقید و شرط نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر ایران شد.

در بیانیه این سازمان که روز دوشنبه، ۱۶ فروردینماه، منتشر شد همچنین زمان برگزاری دادگاه خانم محمدی اول اردیبهشتماه سال جاری اعلام شده است.

آن طور که این سازمان اعلام کرده، زمان برگزاری دادگاه به خانم محمدی اطلاع داده شده است.

اتهام این فعال حقوق بشر «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام» اعلام شده است.

خانم محمدی دچار آمبولی ریه و فلج عضلانی است و در سال ۱۳۹۱ به علت وخامت شرایط جسمی ناشی از بیماریهای یادشده٬ برای درمان از زندان آزاد شد.

وی که بیش از هشت ماه است از تماس با فرزندانش که در فرانسه زندگی میکنند محروم است٬ روز ۱۵ اردیبهشتماه ۱۳۹۴ بدون دریافت احضاریه به دست نیروهای امنیتی در منزلش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

سازمان عفو بینالمل ضمن درخواست آزادی فوری و بدون قید و شرط خانم محمدی افزوده است که وی صرفا در زمینه آزادیهای اساسی چون آزادی بیان، تشکل و تجمع مسالمتآمیز فعالیت میکرده است.

این بیانیه همچنین خواستار دسترسی خانم محمدی به مراقبتهای پزشکی تخصصی در خارج از زندان شده و از مقامهای جمهوری اسلامی خواسته تضمین دهند از هر گونه شکنجه روحی و برخوردهای بیمارگونه با وی در زندان خودداری میشود.

اجازه ارتباط دائم با وکیل و تماس تلفنی با خانواده و فرزندانش٬ از دیگر خواستههای این سازمان مدافع حقوق بشر مستقر در لندن از مقامهای جمهوری اسلامی است.

نرگس محمدی در بهمنماه سال ۱۳۹۴ در نامهای اعلام کرد که بند زندانیان زنِ سیاسی- عقیدتی زندان اوین با وجود ۲۷ زندانی «تنها بندی» است که زندانیان امکان «هیچ گونه» تماس تلفنی با خانواده خود را ندارند.

وی در این نامه نوشته بود که اعتراض به محروم بودن از تماس تلفنی با فرزندانش «صرفاً اعتراض سیاسی» به «قوانین و رویههای قضایی» نیست، بلکه «اعتراضی اخلاقی» به «زوال و سقوط و مرگ ارزشهای اخلاقی و جوانمردی و انصاف در جامعه، آن هم از سوی حاکمان علیه ملت خود است».

تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی و فعال ملی- مذهبی که خود سالها در ایران زندانی بوده، در فرانسه ساکن است و دختر و پسر خردسال او و خانم محمدی پس از زندانی شدن مادرشان با وی زندگی میکنند.