۱۳۹۳ بهمن ۱۰, جمعه

وضعیت وخیم ریحانه حاج ابراهیم دباغ در زندان اوین و بیش از سه سال محرومیت از درمان




ریحانه حاج ابراهیم دباغ از زندانيان سياسي در بند نسوان اوین،با وجود بیش از سه سال رنج ناشی از چند بیماری،دژخیمان خامنهای از رسیدگی پزشکی و اعزام وی به مراکز درمانی جلوگيري می کنند.

به گزارش « فعالان در تبعید»، ریحانه حاج ابراهیم دباغ، که پنجمین سال از دوران محکومیت ۱۵ سال حبس خود را در بند نسوان زندان اوین می گذراند، علیرغم درد های عصبی از ناحیه کمر و پا، و علیرغم درد شدید ناشی از خونریزی معده، که دستکم در سه سال گذشته ادامه داشته؛ از اعزام به مراکز درمانی محروم مانده است.
اين درحالي است كه پیش از آن نیز منابع خبری گزارش داده بودند که ریحانه به دلیل مشکلات شدید معده قادر به غذا خوردن نیست و همزمان از مشکلاتی همانند بیماری اعصاب، تپش قلب و سردردهای مزمن رنج میبرد. 
ریحانه حاج ابراهیم دباغ، متولد ۱۳۶۰ است. او در عاشورای ۸۸ در منزل مطهره بهرامی و محسن دانش پور مقدم که از بستگان پدرش هستند، بازداشت شد که همگی به اتهام «ارتباط با سازمان مجاهدین خلق» به محاربه و اعدام محكوم شدند. اما حكم اعدام ریحانه، در دادگاه تجدیدنظر به ۱۵سال حبس در زندان گوهردشت کاهش یافت.
اندکی پس از انتقال ریحانه به زندان اوین در سال ۱۳۹۰، پدر ریحانه در گفتگو با «روز» با رد اتهامات انتسابی به دخترش، و همچنین محکومیت بلند مدت او گفته بود:
دخترم ۱۷ ماه است که در زندان به سر می برد، از کم و کیف پرونده اش چندان خبری نداریم چون اجازه نداده اند پرونده اش را ببینیم اما دختر من فعالیت سیاسی نداشت و خودش گفت این اتهاماتی که به من زده اند بی اساس است. در اصل آقای دانش پور مقدم، پسر خاله من است و ریحانه روز عاشورا منزل آنها بود که ماموران او را به اتفاق خانواده پسرخاله ام بازداشت کردند و بردند.»
آقای حاج ابراهیم دباغ می افزاید: «ما با خانواده دانش پور مقدم فامیل هستیم و طبیعی است که رفت و امد داریم. ریحانه هم می رفت و به مطهره، همسر پسرخاله ام، کامپیوتر یاد می داد. وقتی آنها را گرفتند و بعد اتهام محاربه را اعلام و حکم اعدام دادند، واقعا همه شوکه شدیم. خودش هم هنوز می گوید حکمش را قبول ندارد. دادگاه تجدید نظر حکم را ۱۵ سال تبعید در گوهردشت داد اما ریحانه این حکم را نیز قبول ندارد چون هیچ فعالیتی نداشت. در اصل چون از بستگان آقای دانش پور بودیم و روز بازداشت ریحانه منزل آنها بود، او را نیز بردند و پرونده ساختند و … یعنی این حکم و اتهامی که به ریحانه دادند به دلیل نسبت فامیلی با آقای دانش پور مقدم بود.»
گفتنی است ریحانه حاج ابراهیم دباغ، علیرغم وضعیت وخیم جسمی و روحی، از لحظه بازداشت در سال ۱۳۸۸، تا به امروز از حق مرخصی برخوردار نبوده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر