حکم بیش از بیست و سه سال حبس برای شش تن از کسانی که در جریان اعتراض به حمله به بند ۳۵۰ بازداشت شده بودند، در دادگاه تجدید نظر عینا تأیید شد.
شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران به ریاست قاضی زرگر، احکام حبس شش تن از معترضان به حمله به بند ۳۵۰ موسوم به “پنجشنبه سیاه” را تأیید کرده است.
امیر رئیسیان وکیل میلاد پورعیسی یکی از متهمان این پرونده با تأیید این خبر به گزارشگر هرانا گفت که این حکم پس از تایید در مرجع تجدیدنظر برای طی مراحل اجرا به شعبه بدوی ارسال شده است.
شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، در بهمن ماه سال گذشته، با برگزاری تنها یک جلسه برای رسیدگی به پرونده این شش نفر و بدون دادن وقت دفاع و بدون حضور وکیل، آنها را مجموعاٌ به ۲۳ سال و نه ماه حبس تعزیری محکوم کرد. از میان این هفت نفر میلاد پورعیسی به ۷۵ ماه ( ۶ سال و سه ماه) و باقی افراد هر کدام به ۴۲ ماه حبس ( سه سال و نیم) محکوم شدند.
منابع پیشتر خبر از بازداشت هفت تن به اتهام شرکت در تجمع اعتراضی علیه حمله به بند ۳۵۰ داده بودند، سهراب صالحین، نادی صبوری، میلاد پورعیسی، جواد مهاجری، ستاره داودی و احمدرضا حائری نام شش تن از این افراد بود و از هویت و حکم صادره علیه هفتمین نفر اطلاع دقیقی در دست نیست.
ضرب و شتم زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین، ۲۸ فروردین ماه سال گذشته انجام شد که گارد ویژه به بهانه بازرسی این بند با هجوم به زندانیان، آنان را مورد ضرب و شتم قرار داد و موجب زخمی شدن، انتقال به انفرادی و تبعید و پرونده سازی برای تعداد زیادی از زندانیان شد.
در پی این رویداد، خانواده های زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین، تجمعاتی را در مقابل مجلس شورای اسلامی، دادستانی کل کشور و دفتر ریاست جمهوری در خیابان پاستور برگزار کردند. به دنبال تجمع مقابل دفتر ریاست جمهوری، اسماعیلی رئیس وقت سازمان زندانها که برخی او را مسئول اول هجوم به زندانیان می دانستند با حکم آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه بر صندلی دادستان تهران تکیه زد.
تجمع مقابل مجلس و دادستانی کل کشور هیچ بازداشتی به همراه نداشت. در تجمع مقابل دفتر ریاست جمهوری اما هفت نفر از شرکت کنندگان از سوی سپاه پاسداران، دستگیر شدند، تمامی بازداشت شدگان بدون تفهیم اتهام در بند ۲ الف زندان اوین وابسته به سپاه نگهداری شدند.
علاوه بر این افراد تعداد زیادی از زندانیان بند ۳۵۰ نیز در جریان “پنجشنبه سیاه” نیز علاوه بر ضرب و شتم و تبعید با اتهامات مختلفی روبرو شدند و برای چند تن نیز حکم حبس صادر شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر